Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčina zverejnila neskutočné FOTO zo skúšobnej kabínky a poukázala na jednu absurdnosť

Z toho, že vám nesedí vaša veľkosť oblečenia, si už hlavu robiť nemusíte Zobraziť galériu (2)
Z toho, že vám nesedí vaša veľkosť oblečenia, si už hlavu robiť nemusíte (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Komu nebolo do plaču, keď si v kabínke skúšal oblečenie svojej obvyklej veľkosti a vôbec mu nesedelo? Všetkým, ktorých postretla táto skúsenosť, netreba pripomínať, že číslovanie veľkosti oblečenia je často úplne nezmyselné. Svedčia o tom výpovede mnohých žien a odvážna Kate svoje zistenie zverejnila aj na Instagrame a pobavila tak tisíce užívateľov.

Skúsenosti žien s veľkosťou uvádzanou na oblečení sa častokrát končia nepríjemným zistením. Bežne sa stáva, že  žena, ktorá bežne nosí 40-tku, musí v niektorých obchodoch nakupovať až veľkosť 48 či dokonca 50. 

V skúšobnej kabínke si niekto zabudol ZOZNAM svojich letných predsavzatí: Ľudia sú fascinovaní

Američanka Katy v tejto súvislosti poskytla jednoznačný dôkaz o tom, že veľkosť je iba číslo vytlačené na visačke. Pohotová dievčina na Instagrame dokumentuje, ako sa počas nákupu v obchode s oblečením rozhodla vyskúšať dva páry jegginsov rovnakého strihu a veľkosti, ale v odlišných farbách. Zatiaľ čo modré jej sadli ako uliate, tie isté v čiernej farbe už nedokázala natiahnuť na stehná. Preto obe fotky zverejnila na internete, aby skritizovala výrobcov a obchod. Zároveň tým chcela  povzbudiť všetky ženy, aby si nerobili z číslovania veľkú hlavu. 

Dievčina zverejnila neskutočné FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

"Číslovanie oblečenie je hlúpe. Nikdy neviete, či ste s vašou veľkosťou poskočili hore alebo dolu. Vôbec si ho nevšímajte. To,  ako si vážime sami seba, by sa nemalo nikdy odvíjať od čísla na váhe alebo od veľkosti na visačke," tvrdí Katy. Číslovanie preto berte s veľkou rezervou, alebo naň radšej úplne zabudnite. 

 

 

Viac o téme: Oblečenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu