Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bývalý vedec NASA tvrdí: V okolí Saturnu sú mimozemské lode!

Planéta Saturn Zobraziť galériu (3)
Planéta Saturn (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Bývalý inžinier NASA tvrdí, že mimozemšťania žijú v našej slnečnej sústave a vytvárajú prstence okolo takých planét, akou je napríklad Saturn. Užívatelia však nad jeho teóriou dvíhajú obočie a myslia si zrejme svoje.

Doktor Norman Bergrun v minulosti pracoval pre výskumné stredisko NASA Ames Research Center. Nedávno vyhlásil, že mimozemšťania jednoznačne existujú, a že sa skrývajú v prstencoch Saturnu. Podľa konšpiračného kanála SecureTeam 10, v rámci ktorého vedec Bergrun robil svoj výskum, sa tu vraj mimozemské lode nachádzajú už nejaký ten čas.

Bývalý vedec NASA tvrdí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/NASA/JPL-Caltech/Space Science Institute via AP)

"Mimozemské kozmické lode sa zhlukujú v okolí prstencových planét," myslí si. Bergrun poznamenal, že lode sa nachádzajú aj pri iných prstencových planétach, ako je Urán či Jupiter.

Bývalý vedec NASA tvrdí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

SecureTeam 10, ktorá má takmer milión odberateľov na YouTube, často zverejňuje videá založené na teórii sprisahania. Takmer vždy ide o číre špekulácie. Organizácia sa sama označuje za "zdroj informácií o najlepších správach o nových pozorovaniach UFO, informáciách o priestorovom pokrytí a o zvláštnej aktivite, ktorá sa deje na našej planéte."

Bergrun v roku 1986 napísal knihu s názvom Ringmakers of Saturn, ktorá poukazuje na to, že okolo Saturnu sú masívne cudzie lode vrátane tých, ktoré skutočne vytvorili prstence okolo plynového giganta. 

Viac o téme: SaturnMimozemšťaniaNASA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu