Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Snúbenci chceli napodobniť zdvíhačku z Hriešneho tanca: FOTO katastrofy, skončili v bezvedomí

Dvojica to nedala, skončila v bezvedomí Zobraziť galériu (2)
Dvojica to nedala, skončila v bezvedomí (Zdroj: profimedia.sk)

BRISTOL - Postarší snúbenci z Británie sa uplynulý víkend pokúsili napodobniť slávnu zdvíhačku z filmu Hriešny tanec. Namiesto romantiky však zažili hotovú katastrofu. Precenili totiž svoje sily a obaja si týmto číslom privodili niekoľko zranení. Nabudúce bude lepšie, keď si svoj obľúbený film pozrú len v televízii.

Sharon Priceová (52) a jej čoskoro už manžel Andy (51) si uplynulú sobotu nadobro zapamätajú, pretože sa práve v ten večer pokúsili urobiť slávne tanečné číslo z filmového trháku Dirty Dancing. Zatiaľ čo Patrickovi Schwayzemu a jeho partnerke Jennifer Grey sa to podarilo na jednotku, Briti už takí šikovní neboli. Predsa len, vek a hmotnosť Sharon urobili svoje. Andy totiž svoju snúbenicu neudržal na rukách a obidvaja skončili na zemi s niekoľkými zraneniami a poriadne omráčení. 

Snúbenci chceli napodobniť zdvíhačku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ich rodina si spočiatku myslella že im nič nie je, no keď sa ani jeden z dvojice nehýbal, zavolali záchranku. Lekári naložili zranených snúbencov do sanitky a keď im budúca pani Priceová vysvetľovala, ako sa nehoda stala, neubránili sa smiechu. Žena utrpela len modriny a pomliaždeniny, no Andy dopadol omnoho horšie - skončil so zlomenou chrbticou a krkom. 

"Vždy som milovala Hriešny tanec, je to jeden z mojich najobľúbenejších filmov. Boli sme v záhrade, neter a synovec sa snažili urobiť zdvíhačku z toho filmu. Povedali sme si, že ju skúsime spraviť aj my. Ten pád sme však neplánovali. Keď som sa rozbehla k Andymu, snažil sa ma zdvihnúť, ale zrazili sme sa," upresnila Sharon.

Viac o téme: Hriešny tanecZdvíhačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu