Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VEĽKÁ SÚŤAŽ o najkrajšiu záhradku: Pošlite nám svoje poklady a vyhrajte ceny od BAUHAUS!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: topky, tipy čitateľov)

BRATISLAVA - Veľká súťaž o najkrajšiu záhradku, ktorú sme vyhlásili v pondelok (17. júla), je už v plnom prúde a my vám ďakujeme za doteraz zaslané fotografie. Dúfame, že sa zapoja aj ďalší účastníci, ktorí budú mať taktiež možnosť vyhrať super ceny od spoločnosti BAUHAUS. Tak, ako sme vám sľúbili, teraz prišla tá správna chvíľa, aby sme vám prezradili, o čo všetko môžete hrať.

Toto sú najkrajšie záhradky na Slovensku: SÚŤAŽ Nová výzva! Tromfnite Stanku a vyhrajte

Ak chcete súťažiť s vlastnou okrasnou záhradkou, skalkou či balkónom posiatym kvetmi, ktoré s láskou zalievate a venujete im čas, pošlite nám fotografie s krátkym popisom a vašimi kontaktnými údajmi (meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, e-mail) na adresu mojazahradka@topky.sk a my ich radi zaradíme do hlasovania, v ktorom môžete získať tri skvelé ceny od spoločnosti BAUHAUS.

Fotografie treba zaslať najneskôr do polnoci 31. júla. V utorok 1. augusta odštartujeme dvojtýždňové hlasovanie, trvajúce do nedele 14. augusta (do 12. hodiny napoludnie), v ktorom od každého súťažiaceho zverejníme maximálne štyri snímky, takže starostlivo vyberajte. Prví traja súťažiaci s najvyššími počtami hlasov sa stanú majiteľmi krásneho záhradného nábytku, elektrickej kosačky a grilu.

1. cena - SUN FUN - Ratanový set Savannah v hodnote 349,- €

Ratanový set Savannah (22635354)

Súprava obsahuje 1x konferenčný stolík 80 x 48 cm, 1x kreslo a 2x stolička, povrchová úprava práškovo lakovaná, oceľová konštrukcia, výplet z PE-ratanu hnedej farby, vrátane sedákov a podušiek.

VEĽKÁ SÚŤAŽ o najkrajšiu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bauhaus)

2. cena - GARDOL - elektrická kosačka v hodnote 189,- €

Elektrická kosačka Gardol GEM-E 43 (22964137)

Je určená pre trávne plochy do 800 m2, výkon kosenia cca 800 m2/ hod., šírka záberu 43 cm, výkon 1800 W, nastavenie výšky strihu pozostáva zo 6 polôh, 25 - 75 mm, šasi z plastu, zberný kôš 63 l, hmotnosť 21 kg.

VEĽKÁ SÚŤAŽ o najkrajšiu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bauhaus)

3. cena - KINGSTONE - gril v hodnote 129,- €

Gril na drevené uhlie Los Angeles (22223449)

Grilovacia plocha: cca ø 47 cm, veko smaltované porcelánom, modulový systém roštu, teplomer integrovaný v poklope, nerezové vetracie prieduchy, rozmery: 59 x 53 x 91,5 cm.

VEĽKÁ SÚŤAŽ o najkrajšiu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bauhaus)

Spoločnosť BAUHAUS otvorila svoje prvé obchodné centrum v roku 1960 v Manheime. Na Slovensku, v Bratislave vo Pharos Parku, pôsobí od roku 2015 a pýši sa obzvlášť veľkým výberom. Spoločnosť sa zameriava na to podstatné: všetky odborné centrá BAUHAUS ponúkajú výhradne produkty z oblasti dielne, domu a záhrady. Tento sortiment zahŕňa už viac ako 120.000 kvalitných druhov produktov v 15-tich sortimentných oddeleniach. Navyše BAUHAUS vyvinul inovatívnu koncepciu predaja ako napr. DRIVE-IN ARENA, SVET KÚPEĽNÍ alebo NAUTIC. Každý tu určite nájde to, čo hľadá.

Presné pravidlá súťaže nájdete v dokumente po kliknutí na tento odkaz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu