Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Lekári sú zmätení: Dievčatko (3) vyzerá ako diabol, z očí, úst a uší mu tečie krv

Ahana Afzalová Zobraziť galériu (3)
Ahana Afzalová (Zdroj: profimedia.sk)

DILLÍ - Dievčatko, ktoré plače krv v dôsledku záhadného ochorenia, zmiatlo zdravotníkov a vystrašilo rodičov. Ahana Afzalová krváca z očí, nosa, úst a uší takmer každý deň - napriek tomu, že na tvári nemá žiadne viditeľné škrabance alebo rezné rany. Jej zúfalá rodina zháňa peniaze na ďalšie lekárske testy, ktoré by mohli dcérke pomôcť.

Zúfalý otec pripravuje dcérku (2) na smrť: VIDEO Berie ju do jej vlastného hrobu

Nazima Begumová (28) a Mohammed Afzal (33) z indického Hyderabadu utratili za medicínske skúšky už takmer 2000 eur, no aj tak stále nemajú oficiálnu diagnózu.

"Moje dieťa sa ma pýta, prečo krváca z uší. Neviem, ako mu mám odpovedať na túto otázku. Som rovnako bezradná ako ona. Všetko, čo viem, je, že zakaždým, keď krváca, hladina hemoglobínu drasticky klesá a musí dostať transfúziu," uviedla pre miestne médiá zdrvená matka.

FOTO Lekári sú zmätení:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa Mohammeda zdravotné problémy jeho dcérky začali, keď mala rok a dostala zápal pľúc. Lekári tvrdili, že sa nemusia ničoho báť, že za krvácanie môže vysoká horúčka. Keď sa však frekvencia krvácania zvýšila, radšej ju vzali do lepšieho zdravotníckeho zariadenia.

"Náš svet sa zrútil, keď sme sa dozvedeli, že naše dieťa môže trpieť zriedkavou chorobou," povedal Mohammed. Kedysi bola Ahana veselá a bezstarostná, teraz je neustále vyčerpaná a trpí ochromujúcimi migrénami. Doteraz chodila do škôlky, ale pred dvomi mesiacmi ju radšej nechali doma.

FOTO Lekári sú zmätení:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lekári potrebujú na vykonanie testov ďalších v prepočte okolo 2000 eur. Až po analýze budú môcť oficiálne potvrdiť, či ide o prípad hematodrózy. Rodičia sa preto snažia získať peniaze pomocou dobrých ľudí, ktorí by im venovali finančnú alebo inú podporu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu