Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce VIDEO: Žena sa snaží oživiť priateľa zdrogovaného heroínom

Zdrogovaného priateľa musela oživovať Zobraziť galériu (3)
Zdrogovaného priateľa musela oživovať (Zdroj: Facebook)

BOSTON - Otrasné video, ktoré sa objavilo na Facebooku, zachytáva mladú ženu, ktorá sa snaží oživiť svojho priateľa. Ten sa predávkoval a v aute stratil vedomie. Nakoniec precitne, no aj táto skúsenosť by mala slúžiť ako memento, že drogy šťastie človeku neprinesú. Skôr ho pošlú na druhý svet.

Sedemminútové video nakrútil Junior JayRoc DiSola v Dorchestri, predmestí amerického Bostonu, a zverejnil ho na sociálnej sieti. Všimol si zaparkované auto, v ktorom boli na predných sedadlách žena a muž. Vyzerali zle, priam až mŕtvo. 

Šokujúce VIDEO: Žena sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Matka zverejnila FOTO svojho zomierajúceho syna (†22), aby varovala ostatných rodičov

Mladík sa spolu s ďalšími ľuďmi snažil dvojicu prebudiť. Žena nakoniec precitne, no je poriadne zmätená. Medzi stehnami má položenú injekčnú striekačku, takže je jasné, že užila predtým drogy. Po chvíli si všimne, že jej partner sa stále neprebudil, tak na neho zakričí menom a snaží sa zistiť, či má pulz. 

Šokujúce VIDEO: Žena sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Šokujúce VIDEO: Žena sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Potom beží do kufra, z ktorého vytiahne narcan (prostriedok na zvrátenie účinku opiátových narkotík, pozn. red.), predovšetkým heroínu, a vstrekne ho do žily nehybnému mužovi. Následne ho začne oživovať a poďakuje okolostojacim ľuďom, že ju prebudili. Krátko nato nadobudne Dan vedomie a začne zvracať. Potom prili na scénu policajti, ktorí sa už o neho postarali. Zdá sa teda, že príbeh má šťastný koniec. Tentokrát. 

Viac o téme: DrogyHeroínPredávkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu