Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poverčivá starenka (80) takmer spôsobila leteckú katastrofu: Stačilo na to deväť mincí

Pracovníci opravujú motor Zobraziť galériu (4)
Pracovníci opravujú motor (Zdroj: profimedia.sk)

ŠANGHAJ - Staručká pani pre svoju poverčivosť skomplikovala život mnohým cestujúcim. Stačilo deväť mincí a bolo o problém postarané. Na netradičné správanie starkej upozornil jeden z cestujúcich. Na miesto bola privolaná polícia a ženu zadržala. Pred potrestaním ju zachránil jej vek.

Jedna z cestujúcich letu spoločnosti China Southem Airlines spôsobila svojím konaním poriadne veľké komplikácie. Pred odletom lietadla vhodila do motora deväť mincí. Jej konanie si všimol iný cestujúci a upozornil na neho. Po príchode polície tak bola osemdesiatročná babička zadržaná. Let smerujúci do juhočínskeho mesta Kanton sa tak kvôli nej omeškal o päť hodín.

Poverčivá starenka (80) takmer
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia neskôr uviedla, že pani je oddaná budhistka a konala tak pre svoje presvedčenie. Práve tento počin jej mal zabezpečiť šťastnú cestu. Neuvedomila si ale negatívne následky svojho konania. Mince mohli spôsobiť poškodenie lopatky turbíny. Jej poverčivosť ju dostihla a staručkej žene za porušenie zákona hrozilo päť dní za mrežami. Nakoniec ale kvôli svojmu vysokému veku potrestaná nebola. 

Viac o téme: LietadloMincePoverčivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu