Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vášnivý sex sa zmenil na neskutočné peklo: Dievčine (20) sa v črevách zasekla...

Emily už bude s hračkami opatrná Zobraziť galériu (3)
Emily už bude s hračkami opatrná (Zdroj: profimedia.sk)

EAST PRESTON - Mladá žena prehovorila o nepríjemnej skúsenosti, ktorú zažila počas sexu. Jej milenec sa totiž tak rozvášnil, že jej strčil sexuálnu hračku príliš hlboko a ona musela kvôli tomu vyhľadať lekársku pomoc. Hrozilo to najhoršie.

Emily Georgiová z anglického grófstva West Sussex porozprávala o noci, ktorá ju takmer zmrzačila. Stalo sa to v marci, keď sa s vtedajším partnerom rozhodli, že pri milovaní použijú sexuálnu hračku. Pre dvadsaťročnú dievčinu to bolo prvýkrát a možno aj naposledy. Bol to totiž strašný zážitok. "Vopchal mi ju celú dovnútra, pritom koniec mal ostať vonku, aby ju mal za čo potom vytiahnuť. Úplne som spanikárila," hovorí. 

Vášnivý sex sa zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Britka poprosila mladíka, aby ju odviezol do nemocnice, no on tvrdil, že pomôcka vyrobená z nehrdzavejúcej ocele by mala vyjsť von sama, stačí, keď na záchode zatlačí. Potom len zahlásil, že ráno musí skoro vstávať do práce a ufujazdil preč. Emily k lekárovi teda odviezla spolubývajúca. 

Neterka prezradila intímne tajomstvo: Keď vytasila novú hračku, jej teta (18) skoro odpadla

Po príchode do nemocnice lekárom vysvetlila, aký má problém. Bola prekvapená, keď jej povedali, že podobné veci sa stávajú oveľa častejšie, než si ľudia možno myslia. Röntgenové vyšetrenie ukázalo, že hračka sa v tele pacientky nachádza naozaj veľmi hlboko a dostala sa až do čriev. V tom čase už začala pociťovať silnú bolesť, takže bolo treba rýchlo konať. 

Vášnivý sex sa zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vášnivý sex sa zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Doktori Georgiovej oznámili, že sa pokúsia pomôcku vybrať von rektálnou cestou, no ak to nepôjde, budú jej musieť chirurgicky odobrať časť čreva, v ktorom je zaseknutá. To by znamenalo, že najmenej polroka by musela žiť s vakom na kolostómiu. Okrem toho jej hrozilo pretrhnutie čriev, čo by mohlo skončiť dokonca fatálne. Nakoniec sa lekárom podarilo vybrať kus ocele z Emilinho tela manuálne. Po zákroku si ho nechala na pamiatku. 

Viac o téme: SexSexuálna pomôcka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu