Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrôzostrašné VIDEO z plavárne: Matka odišla do sauny, synček sa topil v bazéne, NIKTO mu nepomohol

Nikto mu nepomohol. Zobraziť galériu (2)
Nikto mu nepomohol. (Zdroj: youtube/streambale.com)

HELSINKI - Záznam z kamery v bazéne v Helsinkách ukazuje päťročného chlapca, ktorý sa začal topiť, no ostatní plavci naokolo sa vôbec nesnažia zistiť, či je v poriadku. Na zázname zverejnenom na stránke Imgur vidno, ako dieťa bojuje s vodou niekoľko minút, než stratí vedomie. Podľa používateľa, ktorý video nahral na web, bola jeho matka v tom čase pravdepodobne v saune. Každopádne sa nenachádzala nikde nablízku, aby si všimla, že jej syn potrebuje urgentnú pomoc.

Muž (†31) neposlúchol radu o tetovaní: FOTO Po tom, čo sa okúpal, ho čakala smrť

Na začiatku záberov sa zdá, že sa chlapec snaží dostať hlavu nad vodu v plytkej časti bazéna, ale nie je dostatočne vysoký na to, aby dočiahol nohami na dno. Muž s dieťaťom stojí priamo pred ním, ale vyzerá to tak, že si vôbec nevšimol, že chlapec má problémy a nejde z jeho strany o žiadnu hru.

Hrôzostrašné VIDEO z plavárne:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/streambale.com)

Chlapček sa potom rozhodol všetkými silami dostať k okraju bazéna a chytiť sa jeho steny. Okolo prepláva žena, ktorá si tiež neuvedomuje, že potrebuje pomoc. Dieťa sa zúfalo snaží uchopiť okraja, ale prúd vody ho pomaly posúva k inej skupine ľudí, ktorá je rovnako slepá. Jeho boj o chvíľu ustane a telo je stále nepozorovane unášané do stredu bazéna.

Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Trvá ešte riadnu chvíľu, kým si jedna zo žien všimne chlapca otočeného tvárou nadol a vytiahne ho von. "Bol pod vodou štyri minúty a 36 sekúnd a bol zachránený, keď jeho bezvládne telo plávalo okolo neznámej ženy," vysvetlil internetový užívateľ s tým, že chlapca sa podarilo oživiť a pravdepodobne nebude trpieť trvalým poškodením. Na prípad upozornila fínska televízia MTV.

Viac o téme: Bazén
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu