Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

PRIZNANIE súkromnej detektívky: Roky sledovala neverníkov, sama spravila niečo nemravné

Rebecca Janeová Zobraziť galériu (3)
Rebecca Janeová (Zdroj: Facebook)

MANCHESTER - Rebecca Janeová dlhé roky ako súkromné očko odhaľovala neverných partnerov a manželov. Teraz sa však priznala k tomu, že sa sama stala súčasťou milostného trojuholníka a odlákala muža jeho nežnejšej polovičke.

Tridsaťdvaročná Rebecca je zakladateľkou agentúry Lady Detective Agency, ktorá sa zameriava na sledovanie neverných partnerov. No iróniou je, že ona sama veľkou mierou podieľala na rozpade jedného manželstva, keď si začala milostný pomer so svojím susedom. "Nikdy som netvrdila, že som svätá. Áno, som hypokrat, ale ľudia by nikdy nepodvádzali, keby boli vo svojom vzťahu šťastní," obhajuje sa. 

PRIZNANIE súkromnej detektívky: Roky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Všetko to začalo v roku 2013, keď sa na ich ulicu prisťahoval sexi chlap. Bol vysoký, tmavý a pekný a Rebecce hneď učaroval. Bola to láska na prvý pohľad. Snažili sa ostať kamarátmi, no rýchlo sa to vymklo spod kontroly, jednoducho nedokázali ovládať svoje pocity.

PRIZNANIE súkromnej detektívky: Roky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Problém bol ale v tom, že obaja boli v tom čase zadaní. Janeová sa snažila neublížiť svojmu manželovi, no uvedomovala si, že lži by ho zranili ešte viac než samotné podvádzanie. Nakoniec sa v roku 2015 rozviedli. Sused bol v tom čase zas zasnúbený, no kvôli atraktívnej milenke sa so svojou partnerkou rozišiel. Nakoniec im to ale nevydržalo a po osemnásťmesačnej aférke išiel každý svojou cestou. 

Danielu (24) budili v noci sexuálne zvuky v byte nad ňou: Z odhalenia jej prišlo zle

"Zvnútra ma rozožieral strašný pocit viny. Aj ja som prežívala niečo podobné, keď sa moje prvé manželstvo rozpadlo tiež kvôli manželovej nevere. Ale moje city k tomuto mužovi boli príliš silné, nedokázala som ich ignorovať. Keby som mohla vrátiť čas, urobila by som to znova," dodala. 

Viac o téme: Rozvod Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu