Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Šou na diaľnici pri Dubaji: Vodiči neverili vlastným očiam, čo tam ten párik stvára?

Pikantný pohľad pre vodičov. Zobraziť galériu (2)
Pikantný pohľad pre vodičov. (Zdroj: YouTube)

DUBAJ - Dve ťavy spôsobili masívnu dopravnú zápchu po tom, čo sa rozhodli spečatiť svoju "lásku" uprostred diaľnice v Spojených arabských emirátoch. Nielenže na ceste zavadzali, ale navyše boli takým lákadlom pre vodičov, že pri nich spomaľovali, trúbili na ne a fotili si ich.

Vodiči sa smiali: Párik na FOTO zastavil svojou sexaktivitou dopravu

Jedným z tých, ktorí si zvieratá nafilmovali, bol aj 25-ročný mladík zo Severného Írska, ktorý smeroval so svojimi štyrmi kamarátmi na večierok. "Je to jedna z najbláznivejších vecí, akú som kedy videl. Žijem tu dva roky a určite to nie je žiadny štandard," uviedol svedok podľa portálu MailOnline.

VIDEO Šou na diaľnici
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Odišli sme z Dubaja, chceli sme sa zabaviť, keď sme ich zbadali na kraji cesty. V niektorých vidieckych častiach vidíte divoké zvieratá, ale toto bol úplne iný level," dodal.

Krátke video, ktoré bolo zachytené asi 65 km od centra Dubaja, ukazuje samicu, ktorá kľačí na asfalte a na nej priľahnutého samca. Vodiči naokolo trúbili, no ťavy to veľmi nevyrušovalo.

"Viem, že ľudia môžu mať všelijakú predstavu o arabských krajinách, ale toto je skutočne zriedkavé. My sme si museli pretrieť oči a bolo to ako: "Naozaj je to to, na čo na dívame"?" vysvetlil svedok s tým, že je to nepochybne najlepšia vec, ktorú videl od chvíle, čo sa presťahoval na Blízky východ.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu