Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantné VIDEO za múrikom: Dnes, na planéte Zem, sme sa stali svedkami páriaceho rituálu

Aspoň že zašli za múrik
Aspoň že zašli za múrik (Zdroj: YouTube)

BARNSLEY - Dnes, na planéte Zem v meste Barnsley na ulici Wellington, sme sa stali svedkami zriedkavého páriaceho rituálu medzi hrochom a nosorožcom. Týmto vskutku bizarným opisom okomentoval istý mladík dvojicu, ktorá sa na verejnosti venovala intímnym aktivitám.

Čo by ste robili, keby ste počas dňa na ulici narazili na súložiaci pár? Možno by ste utiekli, možno zavolali políciu, možno im vynadali. Svedkom takéhoto výjavu sa uplynulú nedeľu stal aj mladý Brit Denzill Smith.

Bratislavčania si odbehli na obed a zažili najšokujúcejšiu scénu života: VIDEO divokého sexu v tráve

Krátko po šiestej hodine ráno sa prechádzal ulicami mesta Barnsley na severe Anglicka, keď si za jedným múrikom blízko nočného klubu všimol kopulujúcich milencov. Muž ležiaci na žene mal stiahnuté nohavice až ku členkom, jeho partnerka mala na nohách obuté čierne lodičky. 

Pikantné VIDEO za múrikom:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Denzill potom rýchlo utekal za kamarátmi, aby ich informoval o svojom objave. Ten navyše nakrútil na telefón a okorenil komentárom v štýle známeho britského moderátora a prírodovedca Davida Attenborougha. "Všade bolo veľké ticho. Predpokladám, že dvojica celú noc prežúrovala a potom na seba skočili. Dobre som sa na tom bavil. Je ale pravda, že to mali radšej robiť vo vnútri, aj keď vždy lepšie za múrikom, ako na otvorenej ulici," povedal Smith. 

Viac o téme: Sex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu