Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Adam natrafil pri čistení kôlne na niečo hrozné: Keď uvidíte FOTO, zamrazí vás

Adam so synčekom a manželkou Rebeccou. Zobraziť galériu (2)
Adam so synčekom a manželkou Rebeccou. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Otec dvoch synčekov Adam White prežil celý život v dome v anglickom Hindley, no až doteraz netušil, čo za hrôza sa ukrýva v jeho záhradnej kôlni. Pri jej čistení a stavbe novej strechy natrafil na objav, pri ktorom zamrazí všetkých milovníkov zvierat.

Mýtický tvor v Holandsku? VIDEO ukazuje strašidelný tieň sledujúci mladíkov z lesa

Adam počas prípravy na rozšírenie majetku a demolácii strechy kôlne zrazu pod sutinami spozoroval zvláštny objekt. Po tom, čo ho vytiahol a zistil, že nejde o žiadny umelý artefakt, zostal v šoku. Veď koho by neprekvapila mumifikovaná mačka a navyše s hrozivou grimasou v tvári.

Fotografiu strašidelného nálezu zverejnil Adamov otec na Facebooku a spôsobil rozruch v internetovej komunite. Užívatelia poznamenali, že mačka pravdepodobne zomierala pomaly a bolestivo a majiteľom určite veľmi chýbala. Navrhli, aby ich vyhľadali pomocou čipu, no je pravdepodobné, že zviera zomrelo v časoch, kedy po čipovaní ešte nebolo ani chýru ani slychu.

Fotografia nie je vhodná pre deti a ľudí s citlivou povahou!

Adam natrafil pri čistení
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Myslím, že tam bola dosť dlho," uviedol Adam pre portál mirror.co.uk. Spočiatku si myslel, že ide o nejakú dekoráciu, ale keď uvidel mačkine zuby a rebrá, pochopil, že je skutočná. "V rohu budovy sa nachádzala diera, takže neviem, či tam vošla a zasekla sa, alebo sa tam utiahla zomrieť," vysvetlil.

Mačku napokon musel vložiť do vreca, pretože ju videl aj jeho malý syn, pred ktorým predstieral, že to nie je reálny tvor. Našťastie druhý syn bol ešte v posteli, takže bol ušetrený nepríjemného pohľadu.

Rodina vyzvala susedov, aby im pomohli nájsť potenciálnych majiteľov, ale bezvýsledne. Predpokladá sa, že múmia mačky môže mať aj 30 rokov. Za dobrých podmienok, ktoré by zabraňovali rozpadu tkaniva, je to možné.

Viac o téme: MačkaObjav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu