Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Školáčku (10) na výlete s rodičmi napadol aligátor: Život jej zachránil jednoduchý trik

Juliana Ossaová Zobraziť galériu (3)
Juliana Ossaová (Zdroj: Youtube/TODAY)

ORLANDO - Ľavá noha desaťročnej školáčky Juliany Ossaovej uviazla v tlame ozrutného aligátora a dievča zúfalo bojovalo o svoj život. Juliana vzápätí urobila niečo, vďaka čomu neprišla o nohu ani o život a úspešne sa zotavuje. Jej trik by mohol pomôcť zachraňovať ľudské životy.

Po tom, ako noha dievčatka uviazla v zuboch aligátora, o živote a smrti rozhodovali sekundy. Vtedy Juliane napadlo strčiť aligátorovi prsty do nosa. Predátor uvoľnil zovretie a daroval jej život. Útok sa odohral v Moss Parku v Orange County na Floride, kde bola školáčka na výlete s rodinou.

Dovolenkárom stuhla krv v žilách: Na pláži sa objavila vražedná beštia na FOTO

Aligátor sa dievčine zahryzol do kolena a lýtka, keď sedela v plytkej vode. Juliana najprv začala dravca biť po hlave, a potom si spomenula na radu zo zábavného parku Gatorland, kde po napadnutí dravcom radili strčiť zvieraťu prsty do nosa. Aligátor dievča pustil, pretože nemohol dýchať.

Školáčku (10) na výlete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/TODAY)

Hrdinský spôsob sebaobrany dievčaťa zaujal aj americké médiá, ktoré statočnú školáčku navštívili v nemocnici. Nebezpečné zviera dlhé vyše dva a pol metra neskôr vystopovali lovci a zabili ho, aby viac neútočilo na človeka. 

Školáčku (10) na výlete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/TODAY)

Viac o téme: AligátorTrikJuliana Ossa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu