Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po vodičovi (27) idú policajti: Spravil osudnú chybu, prezradil ho ODRAZ v okuliaroch

Usvedčila ho vlastná fotografia Zobraziť galériu (2)
Usvedčila ho vlastná fotografia (Zdroj: Twitter)

NORTHUMBRIA - Chcel sa pochváliť selfíčkom zo svojho auta a zároveň tým, že už čoskoro vstúpi do manželského chomúta, no nakoniec to všetko vypálilo inak. Mladík totiž urobil jednu veľkú chybu, pre ktorú po ňom teraz ide polícia.

Pete Hemsley sa pred pár dňami odfotil v aute počas jazdy a selfie potom zverejnil na Twitteri s popiskom: "Posledný deň ako slobodný muž. Od zajtra už ženáč. To je strašidelné. Už sa nemôžem dočkať, keď si vezmem svoju princeznú." 

Po vodičovi (27) idú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Keďže mal ale v čase vzniku fotky na očiach slnečné okuliare so zrkadlovými sklami, odraz v nich prezradil, že spáchal priestupok, keď sa fotil počas toho, ako šoféroval svoje vozidlo. Hemsleyho tvít sa dostal až k miestnemu policajtovi, ktorý naň odpísal: "Presne takíto ľudia a ich sprostosť ničia životy iných ľudí. Prosím, ozvi sa nám, aby sme ti mohli poslať svadobný dar. Pokuta vo výške 200 libier a šesť bodov."

Vodička (28) dostala najvyššiu pokutu za parkovanie v histórii

Okamžite po tom Pete svoj príspevok stiahol a dokonca vymazal zo sociálnej siete celý svoj účet. No svojmu trestu sa ani napriek tomu určite nevyhne. 

Viac o téme: Pokuta Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu