Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Chodíte na verejné toalety? Vieme, ktoré kabínky sú najčistejšie, použite tie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Verejné toalety ani náhodou nepatria k miestam, kde by ľudia radi trávili čas. No keď už musíme, tak musíme. Odborníci prezradili, na ktorý záchod je najlepšie ísť v prípade, že si chcete uľaviť na tom najčistejšom.

Cesta na verejné toalety vás častokrát donúti zamýšľať sa nad tým, aké prasce žijú medzi nami. Všade je moč, niekedy aj niečo iné, po zemi sa povaľuje toaletný papier. Niekedy ale jednoducho nemáte na výber, a preto sa vám určite aspoň bude hodiť rada, do ktorej kabínky vojsť, keď chcete vykonať potrebu. Niektoré sú totiž hygienickejšie ako tie druhé. 

Letuška radí, kedy je najlepšie ísť na záchod v lietadle: Dva perfektné časové úseky

Časopis New York Magazine uvádza, že muži si najčastejšie vyberajú záchody najbližšie k dverám, zatiaľ čo ženy uvažujú presne naopak a svoje kroky smerujú ku kabínkam najďalej od vstupu. Muži v tomto prípade trafili do čierneho, pretože podľa výskumu sú práve najbližšie kabínky tie najčistejšie. 

Chodíte na verejné toalety?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ak vás zaujíma, ktorým toaletám by ste sa radšej mali vyhnúť, tak vedzte, že sú to tie v strede. Podľa všetkého si ľudia najčastejšie vyberajú zlatú strednú cestu, a tak je to aj v prípade verejných toaliet. Táto tendencia sa nazýva preferencia centrality. 

Viac o téme: Verejné toalety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu