Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neterka prezradila intímne tajomstvo: Keď vytasila novú hračku, jej teta (18) skoro odpadla

Ben a Amy-Jade Zobraziť galériu (2)
Ben a Amy-Jade (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Bena Laudera (20) a jeho priateľku Amy Jade-Barlowovú (18) totálne zahanbila malá neterka, ktorá si všimla na nočnom stolíku svojej tety niečo nezvyčajné a rozhodla sa použiť to ako nový kreatívny doplnok. Vibračný krúžok na penis malé dievčatko rodine hrdlo predviedlo ako nové ružové hodinky.

Vyľakaná Nemka počula v dome záhadné zvuky: Polícia objavila niečo nečakané

Ben pre portál MailOnline vysvetlil, že už bolo dosť neskoro a na druhý deň museli ísť obaja skoro do práce, tak krúžok položil iba na nočný stolík. Ráno zavládol zhon pri chystaní a na inkriminovaný objekt úplne zabudol. Práve keď už večer odchádzal pomaly z roboty, dostal od Amy-Jade správu so znením: "To si robíš srandu?"

Nemal ani potuchy, čo by mu mohla priateľka vyčítať, no keď sa ho spýtala, či zabudol sexuálnu pomôcku odložiť, začal šípiť, že niečo nebude v poriadku. Keď sa priznal k tomu, že mu to asi vyfučalo z hlavy, dostal vysvetlenie vo forme fotografie.

Neterka prezradila intímne tajomstvo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Amy-Jade dodala, že práve sedela doma na pohovke, keď jej neterka Macy docupitala s tým, že má nové hodinky s ružovým náramkom. Po tom, čo sa na ne pozrela, neverila vlastným očiam. Situácia ju natoľko prekvapila, že ich okamžite dievčatku zvliekla zo zápästia a utekala ich schovať.

Samozrejme Macy sa takýto útok na jej nový poklad nepáčil a pustila sa do plaču. Keď prišla matka Amy-Jde, chcela vedieť, čo sa stalo, ale jej dcéra  ju len odbila slovami, aby sa radšej ani nepýtala, no napokon aj tak zistila pravdu.

Ben sa spočiatku bál ďalšej návštevy u svojej priateľky a cítil sa trápne. Snažil sa vyhnúť jej matke najdlhšie, ako sa len dalo, no keď prišla do obývačka a pri pohľade na mladíka sa začala smiať, vedel, že je všetko v poriadku. Na pikantnej príhode dvojice sa pobavili aj jej priatelia, ktorým taktiež nechýba zmysel pre humor.

Viac o téme: VibrátorPenisKrúžok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu