Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vyľakaná Nemka počula v dome záhadné zvuky: Polícia objavila niečo nečakané

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRÉMY - Žena z nemeckého mesta Brémy, ktorej identita nebola zverejnená, spanikárila kvôli mysterióznemu zvuku, ktorý sa zrazu ozýval v jej dome. Keď si uvedomila, že sa k nej možno snaží niekto vlámať, neváhala a zavolala políciu. Na miesto prišli dve policajné vozidlá a muži zákona okamžite nabehli dovnútra, aby možného votrelca spacifikovali. Našli však niečo úplne iné.

Mamička chcela prekvapiť dcéru (18) na Vianoce: FOTO Šokujúci moment po otvorení darčeka

Žena si zvuky nevymyslela, dobre ich počuli aj policajti po vstupe do domu a ich zdroj lokalizovali v kúpeľni na hornom poschodí, kde napokon aj našli vinníka. Nešlo však o žiadneho zlodeja, ale zapnutý vibrátor vo vani.

V policajnej správe sa uvádza, že majiteľke domu, ktorá išla na poschodie s nimi, odľahlo a zvolala: "To je môj vibrátor." Modrú sexuálnu hračku stačilo vypnúť a bolo po nekontrolovanom vrčaní.

Vyľakaná Nemka počula v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Keď policajti zistili, že na mieste už nemajú čo hľadať, odišli. Ako sa cítila žena, ťažko povedať. Okrem úľavy určite pocítila aj rozpaky, ktoré sa však so zmyslom pre humor dajú prekonať. Každopádne však z jej príhody vyplýva, že niektoré "podozrivé zvuky" si naozaj nevyžadujú policajný zásah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu