Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mladík (†27) zverejnil na Facebooku túto FOTO, ešte v ten deň ho kvôli nej zabili

Fotka, ktorá to všetko spustila Zobraziť galériu (3)
Fotka, ktorá to všetko spustila (Zdroj: Facebook)

MAIDSTONE - Zverejňovanie fotiek na Facebooku môže mať priam tragické následky. Zatiaľ čo istý mladík tam zo srandy zavesil tak trochu perverzný záber svojej bývalky, ona to ako vtip vôbec nevnímala. Tento žart mal nakoniec tú najhoršiu možnú dohru.

Carl Gregory zavesil na sociálnu sieť bizarnú fotku, zachytávajúcu jeho expriateľku, ako v župane preskakuje jeden zo štyroch objektov pripomínajúcich mužský pohlavný orgán. A pridal aj popisok:  "Toto je spôsob, akým sa väčšina dievčat vyrovnáva s rozchodom so svojimi frajermi."

Mladík (†27) zverejnil na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Celé to bolo myslené ako vtip, no Chloe Lemarovej to zábavné nepripadalo ani trochu. Keď zistila, čo o nej Carl napísal, veľmi sa nahnevala a povedala to svojmu súčasnému priateľovi, Christopherovi Pollardovi. Ten sa naštval tiež a rozhodol sa, že ešte v ten deň za ním zájde do obchodného centra, kde Gregory pracoval, aby mu dal malú príučku. Zobral aj svojho kamaráta, Johna Dicksona. 

Carl Gregory
Zobraziť galériu (3)
Carl Gregory  (Zdroj: profimedia.sk)

Trojica sa začala hádať na parkovisku a Dickson bol čoraz agresívnejší. Gregoryho, ktorý trpel Aspergerovým syndrómom a poruchou pozornosti, nakoniec chytil okolo krku a držal ho dovtedy, kým sa nezadusil. Jeho telo o pár minút neskôr našli ležať na ulici zamestnanci neďalekého obchodu. 

John Dickson
Zobraziť galériu (3)
John Dickson  (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia obvinila oboch mladíkov z vraždy, no minulý týždeň súd Pollarda obvinení zbavil. Dvadsaťsedemročného Dicksona, naopak, uznal vinným. O výške jeho trestu sa má rozhodnúť v najbližších dňoch. 

Viac o téme: VraždaFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu