Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Rodinu vraj zachránil duch: Zrážku s kamiónom prežili len zázrakom

Lynn Gunnová Zobraziť galériu (2)
Lynn Gunnová (Zdroj: profimedia.sk)

CARDIFF - Auto, v ktorom pri nehode sedela babička s dcérou a dvomi vnúčatami, kamión takmer rozdrvil. Záchranka smerujúca na miesto zrážky nepochybovala, že bude z auta vyťahovať aj mŕtvych. Lynn Gunnová (58) je presvedčená, že nad rodinou bdel strážny anjel v podobe ducha jej mŕtvej mamy.

Prvá myšlienka Lynn Gunnovej po nehode bola, že jej vnúčatá sú mŕtve. Do osobného auta narazil na diaľnici v severnom Walese nákladiak. Hoci z auta ostal len šrot, celá posádka z neho zázrakom vyviazla živá. Rodina, vrátanej najmladšej 4-ročnej vnučky, utŕžila len škrabance a modriny. Z nemocnice odišli bez trvalých následkov.

Zamestnanci nemocnice si pozreli VIDEO z noci a onemeli: Už všeličo sme zažili, ale toto je vrchol

Babička je presvedčená, že rodinu zachránil duch jej mŕtvej mamy Margaret, ktorá v roku 2013 podľahla rakovine a nad milovanými príbuznými stále bdie. „V ten deň bola v aute,“ myslí si. Po nehode navštívila babička veštkyňu, ale neprezradila jej, čo sa stalo. Veštkyňa žene povedala, že duch jej mŕtvej mamy pri nehode zachránil rodinu , keď celú posádku objal pri strašidelnom náraze.

VIDEO Rodinu vraj zachránil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)
​Hrôzostrašnú nehodu dokumentuje aj záznam z palubnej kamery jedného z vozidiel pohybujúcich sa v osudný moment na diaľnici. Za zrážku bol zodpovedný 61-kamionista, ktorý priznal, že šoféroval nedbalo a nevenoval dostatok pozornosti tomu, čo sa dialo na ceste, uviedli britské médiá.

Viac o téme: NehodaDuchKamiónZrážkaLynn Gunn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu