Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zamestnanci nemocnice si pozreli VIDEO z noci a onemeli: Už všeličo sme zažili, ale toto je vrchol

Dvere sa otvorili úplne samé Zobraziť galériu (2)
Dvere sa otvorili úplne samé (Zdroj: YouTube)

SAN MIGUEL DE TUCUMÁN - Pracovníci nemocnice na severozápade Argentíny sú poriadne zmätení a dá sa povedať, že aj vystrašení, po tom, ako si pozreli záznam z bezpečnostnej kamery. Z minulosti už boli zvyknutí na hocičo, no takéto niečo vraj ešte nezažili.

Keď prídu zamestnanci nemocnice Parajón Ortiz de Famaillá ráno do práce, zvyknú si občas pozrieť záznam z kamier z predošlej noci. Tak to urobili aj minulý týždeň, no tentokrát pri pohľade na video zbledli. Zachytáva totiž moment, kedy sa otvorili a hneď aj zavreli vchodové dvere. Má to však jeden háčik, nie sú elektronické a nikto pri nich v tej chvíli nebol. 

Zamestnanci nemocnice si pozreli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Pracovníci veria, že dvere sa otvorili vďaka duchovi, ktorý miestom prechádzal. Možno vraj dokonca šlo o ducha lekára, ktorý tu kedysi pracoval, a chcel si takto vystreliť zo svojich bývalých kolegov. 

Toto vydesilo aj lovcov paranormálnych javov: VIDEO démonickej hry na klavíri

Podľa zamestnancov to nie je prvýkrát, čo sa v zariadení vyskytla paranormálna aktivita. Vraj sa tam pravidelne ľuďom na chodbách zjavujú čudné prízraky, počujú rôzne zvuky či z ničoho nič rapídne klesne teplota v miestnosti. 

Viac o téme: DuchArgentínaParanormálna aktivita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu