Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Umierajúca žena napísala manželovi profil na zoznamku: Verím, že si TOTO prečíta tá pravá

Amy Krouseová Rosenthalová Zobraziť galériu (2)
Amy Krouseová Rosenthalová (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Zabezpečiť pre svojho manžela tú najvhodnejšiu náhradníčku sa rozhodla newyorská spisovateľka umierajúca na rakovinu. Pre svoju polovičku spísala profil na internetovú zoznamku, v ktorom muža opisuje všetkým potenciálnym nápadníčkam. Praje mu ďalšiu veľkú lásku, napísala do denníka The New York Times.

V texte nazvanom "Možno by ste si chceli vziať môjho manžela" sa Amy Krouseová Rosenthalová vyjadruje o manželovi z pozície najpovolanejšej osoby, ktorá to môže urobiť. "Vytvorím tu Jasonov všeobecný profil na základe mojich skúseností zo spoločného života v jednom dome po dobu nejakých 9490 dní," napísala žena, ktorá publikovala viac ako dve desiatky kníh pre deti. 

Umierajúca žena napísala manželovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Krouseová vraj nechce, aby manžel, s ktorým má už dospelých potomkov, po jej smrti trpel samotou a dúfa, že si profil prečíta tá pravá osoba. Jasonovi dala profil ako možno posledný darček k tohtoročnému sviatku svätého Valentína. 

Ľudia, ktorí hľadajú lásku na webe, varujú pred podvodníkmi: Na dve veci si dávajte pozor

"Balím toto ako darček k Valentínovi a ten najkrajší nekvetinový darček, v ktorý môžem dúfať je, že si toto prečíta tá pravá osoba, nájde Jasona a začne ďalší zamilovaný príbeh," uviedla Amy, ktorá umiera na rakovinu vaječníkov. 

Viac o téme: RakovinaZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu