Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík chce vyzerať ako bezpohlavný mimozemšťan: FOTO, ktoré len ťažko pochopíte

Vinny Ach Zobraziť galériu (3)
Vinny Ach (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Narodil sa ako muž, no nepovažuje sa za neho. Čo je najzaujímavejšie, necíti sa ani ako žena. Mladík preto podstúpil množstvo plastických operácií, ktorými má docieliť podobu mimozemšťana. Za svoju extravagantnosť a exhibicionizmus sa nehanbí a verejne sa so svojimi názormi prezentuje.

Vinny Ach má iba 22 rokov a za sebou už 110 plastických zákrokov. Dôvodom tohto konania je túžba zmeniť sa na bezpohlavného tvora. Americký vizážista je presvedčený, že nie je mužom ani ženou a chce, aby jeho výzor korešpondoval s jeho vnútornými pocitmi. "Celkový výzor by mal pripomínať mimozemšťana. Chcem byť hybrid, ani muž ani žena," vyjadril sa pre média Vinny.

Mladík podstúpil prvý zákrok, keď mal len 17 rokov. Prvou zmenou bola výplň pier, krátko nato podstúpil úpravu lícnych kostí a brady. Vinny je modelom a naozaj svojím zjavom vytŕča z davu. Tmavé veľké kontaktné šošovky, rôzne variácie nechtov a vlasy upravené do rôznych účesov sa prehliadnuť jednoducho nedajú. Za doterajšie zmeny zaplatil skoro 50 000 eur a to nie je koniec. Jeho čierne šošovky ľudia nazývajú aj démonickými, on ich obľubuje. Považuje ich za svoje perly a prirovnáva ich k očiam zvieraťa.

Mladík chce vyzerať ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Najnovšie ho čaká chirurgické odstránenie genitálie, bradaviek a pupku. "Nechcem, aby si ľudia mysleli, že sa snažím zmeniť na ženu. Dokážem žiť aj bez pohlavných orgánov, takže nepotrebujem ani penis ani vagínu. Nevidím dôvod, prečo by som si nemal dať odstrániť svoje genitálie úplne," zastáva svoj názor Vinny.

Podľa jeho slov má veľkú hlavu, nemá obočie a vraj si nato zvykol. Vyzerá teda ako naozajstný Marťan. Keď sa ho ľudia pýtajú, ako sa cíti vo vlastnej koži, povie im, že mimozemsky. Vinnyho priviedla k zmene situácia z jeho detstva, kedy sa medzi všetkými cíti ako vyvrheľ. Až rokmi si uvedomil, že sa necíti ako gay, bi, transsexuál ani nič podobné. Chce byť sám sebou. Snaží sa inšpirovať svet a zabrániť škatuľkovaniu.

Mladík chce vyzerať ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ľudia sa pri jeho hodnotení delia na dve skupiny. Niektorí ho odsudzujú, iní obdivujú. Prijíma komplimenty ale aj urážlivé slová. "Niektorí ľudia mi hovoria, že chcú, aby ich deti boli ako ja. Som vraj pre nich inšpiráciou v tom, že nemusia niekam za každých okolností patriť." Za sexuálny objekt ho považujú ako muži tak aj ženy.

Účasť v televíznej šou

Vinny bol pozvaný na výstavu The Plastics of Hollywood. Ide o šou, kde sa stretávajú ľudia závislí od plastických operácií a posadnutí svojím výzorom. "Mojim cieľom je zmeniť myslenie ľudí. Snažím sa im ukázať, že na úlohách pohlaví v spoločnosti nezáleží. Potrebujeme byť k sebe len lepší a zároveň sa stať lepšími ľudskými bytosťami."

Ide o nový televízny program, ktorý má podľa producentky šou Marceli Iglesiasovej zaradiť ľudí ako je práve Vinny do spoločnosti. "Sme v čase, keď chcú ľudia vyzerať ako jašterice, dávajú si implantovať rohy, či potetovať celú tvár. Preto chceme byť prvou agentúrou, ktorá sa bude zaoberať týmito mimozemšťanmi, bábikami a rozprávkovými postavičkami a tým, aby sa stali normálnou súčasťou spoločnosti," vyjadrila sa Iglesiasová. 

 

Viac o téme: MužZmenaMimozemšťanPlastiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu