Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vodič dodávky sa spýtal cyklistky otázku: Toto si zaslúžiš, ty špina!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Pomsta je sladká. Utvrdila sa v tom aj žena, ktorá sa po centre mesta pohybovala na bicykli. Keď zastavila na semaforoch jednej z londýnskych križovatiek natrafila na muža v dodávke, ktorý ju svojimi rečami poriadne nahneval. To ako reagovala zachytil ďalší vodič na svoju kameru.

Nevinná jazda na bicykli sa pre slečnu zmenila na nepríjemné stretnutie s hulvátom. Po tom, čo zastavila na križovatke a čakala na signál pre ďalšie pokračovanie vo svojej ceste sa do nej pustil muž sediaci v aute. Okrem slovného napadnutia sa jej niekoľkokrát pokúšal dotknúť. "Chceš moje číslo?" opýtal sa muž cyklistky. Tá pochopiteľne dostala nervy a buchla do spätného zrkadla.

Vodič dodávky sa spýtal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Muž si nenechal ďalšiu poznámku pre seba a toto jej konanie zhodnotil. "Ooo, toto  nie je správanie dámy. Čo keby ste navštívili školu šarmu?" Snažila sa jeho slová ignorovať no muž sa rozhodol, že jej nevenuje iba slová ale aj fyzický kontakt. Žena sa tak opäť neudržala a počastovala ho nemilou odpoveďou. "Drž hubu ty starý pes," vyšlo z úst cyklistky. V momente ako sa na semafore rozsvieti zelená a dodávka sa pohne, žena vystrie svoj stredný prst a mužovi tak svojim gestom ukáže, čo si o ňom myslí.

Vodič dodávky sa spýtal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Mohlo by sa zdať, že incident sa ukončil. Ženu celá situácia pravdepodobne veľmi nahnevala a tak sa rozhodla dodávku prenasledovať. Po chvíľke sa dodávka zastavila na jednej z ulíc, cyklistka zabrzdila pri dverách, násilím odtrhla spätné zrkadlo, hodila ho o zem a pokračovala vo svojej ceste. Svoju pomstu okomentovala veľmi príznačne. "To je presne to, čo si zaslúžiš, ty špina."

Vodič dodávky sa spýtal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Celý incident sa podaril natočiť náhodnému vodičovi mopedu, ktorý mal na svojej helme nainštalovanú kameru. Po zverejnení na sociálnej sieti video okomentovalo množstvo užívateľov. Väčšina z ľudí sa priklonila na stranu cyklistky, ktorá vraj reagovala správne. 

Viac o téme: BicykelŽenaPomstaDodávka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu