Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najväčší chlpatý maznáčik, akého ste kedy videli: Manželia doma spávajú s obrom na VIDEU

Sherron s bizónom Wild Thingom Zobraziť galériu (3)
Sherron s bizónom Wild Thingom (Zdroj: profimedia.sk)

AUSTIN - Texasania Ronnie and Sherron Bridgesovci veria, že majú to najpodarenejšie domáce zvieratko na svete. Pravidelne ho kúpu, kŕmia a dovolia mu ohrievať sa „pri domácom krbe“. A to napriek tomu, že ich domáci „obor“ váži viac ako tonu.

Jedenásťročný bizón menom Wild Thing je azda jediný svojho druhu, ktorý sa môže správať ako ozajstný domáci miláčik. Jeho majitelia preňho majú špeciálne miesto v srdci aj v dome. Ako Ronnie and Sherron Bridgesovci priznávajú, keď je Wild Thing vonku a hrá sa, je z neho ozajstný „divoch“. Doma sa však „drží  na uzde“ a správa sa ohľaduplne. Je to taký „slon v porceláne“.

Saudský princ riešil obrovskú dilemu s prepravou batožiny na FOTO

V roku 2004 bol Ronnie Bridges nútený vzdať sa svojho 52-členného stáda bizónov, s výnimkou jediného 3-mesačného mláďatka, ktoré si ponechal. A keďže sa v dome Bridgesovcov bez problémov pohybovali psy, rovnakú príležitosť dostal aj Wild Thing. Tento zvyk s ním „prerástol“ aj do dospelosti a ozrutný Wild Thing s Bridgesovcami zdieľa domáci priestor.

Najväčší chlpatý maznáčik, akého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Byvol má v dome dokonca svoju vlastní izbu, ale vítaný je aj v iných miestnostiach. Podľa majiteľov zo všetkého najviac miluje sledovanie televízie. Napriek tomu, že váži viac ako 1 100 kilogramov, po dome chodí s maximálnou opatrnosťou a nikdy nič nerozbije, pochválili svojho maznáčika pre americké médiá majitelia.

Najväčší chlpatý maznáčik, akého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Viac o téme: Domáci miláčikBizón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu