Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík sa snažil urobiť dojem na krásku: VIDEO tvrdého dopadu, toto mu fakt nevyšlo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Chcel zapôsobiť na krásku, no prišiel poriadny trapas. Rovnováha zlyhala a zemská príťažlivosť nezradila. Ohúrený mladík tak zažil tvrdý dopad. Výsledok? Bolesť a pravdepodobne nepríjemná zlomenina ruky.

Video, ktoré uzrelo svetlo sveta zachytáva dvoch mladých ľudí pri veľmi zvláštnom štýle koketovania. Neznáma žena nevyužila eskalátor štýlom ako je bežné ale ležala na okraji a viezla sa dole. Popritom ukazovala prítomnému mladíkovi svoje pozadie. Svoju sukničku si podvihovala a usmievala sa do objektívu.

Mladík sa snažil urobiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Mladý muž sa nechcel dať zahanbiť. Zabudol však na jedno a to, že ho slečna až moc svojím zadkom ohúrila. Chlapec chcel byť frajer a pred slečnou sa ukázať. Chyba sa prihodila a namiesto toho zažil poriadne bolestivý trapas. Vysadol na okraj opačnej strany a prišlo to. Neudržal rovnováhu, prevrátil sa a padal pár metrov dole na zem. Na záberoch je vidno, že dopad bol poriadne tvrdý. Muž zrejme utrpel zlomeninu ruky a určite sa našla aj nejaká tá modrina.

Mladík sa snažil urobiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nie je isté, kde sa incident odohral. To ale nebráni nikomu sa dobre zabaviť na hlúposti mladíka. Video sa objavilo na internete presne 14. februára, ktorý je venovaný zaľúbencom. Chlapec teda svojho Valentína vyriešil po svojom. 

Viac o téme: PádZlomeninaEskalátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu