Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hádka počas letu do Malagy: Aj ja som právnik, ty sprostá ženská!

Letuška sa snaží tých dvoch upokojiť Zobraziť galériu (3)
Letuška sa snaží tých dvoch upokojiť (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Dobrú komédiu predviedli pasažierom letu z Londýna do španielskej Malagy dvaja spolucestujúci, ktorí sa predbiehali v tom, kto je lepší právnik. Ani jeden nechcel ustúpiť. Chcete vedieť, ako tento bizarný spor kvôli triviálnej veci skončil?

Lety sú väčšinou nudná záležitosť, ktoré buď prespíte, alebo len tak prečakáte dobu, dokým nepristanete. No dovolenkári, ktorí na Nový rok využili služby aeroliniek Monarch Airways, sa dobre bavili na ďalších dvoch cestujúcich. 

Hádka počas letu do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Incident nakrútil na mobil jeden z pasažierov a jeho hlavnými aktérmi je žena a muž, ktorí sedia vedľa seba a hádajú sa kvôli operadlu. Zrejme na ňom chceli mať obidvaja položenú ruku, no ani jeden nemienil ustúpiť. Letuška navrhla mužovi, že ho presadí na iné miesto. Ten to ale rezolútne odmietne a len odvrkne, že on nikam nejde. "Za toto miesto som si zaplatil. Táto žena je drzá a protivná. Nech si presadne ona, ja som neurobil nič zlé," zahlásil. 

Hádka počas letu do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Ani žena sa ale nechce ani pohnúť a kričí, aby na ňu muž prestal pľuť. "Som právnička a poznám svoje práva," zahlási. "Ja som tiež právnik, ty sprostá ženská," kontruje jej protivník, na čo sa ozve niekto z okolia a povie, že dnes je už právnikom každý. 

Leteli na Slovensko, aby sa rozlúčili so slobodou: Poznáme dôvod hádky Britov v lietadle Ryanairu

Potom už ale naozaj zasiahnu letušky a požiadajú muža, aby sa premiestnil. Tí dvaja sa ešte chvíľu dohadujú, keď muž vtom udrie ženu lakťom do tváre. Tá sa následne začne vyhrážať, že ak letušky okamžite nevyriešia tento problém, bude sa oficiálne sťažovať predstaviteľom leteckej spoločnosti. Asi sa im to predsa len podarilo; na konci videa už obaja hádači sedia na opačnom konci lietadla. 

Viac o téme: DovolenkaLietadloHádka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu