Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Z toho, čo lekár našiel hmýriť sa v lebke pacientky (42), vás strasie

Nechutný nález v ženinej lebke Zobraziť galériu (3)
Nechutný nález v ženinej lebke (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

CHENNAI - Žena sa zobudila na nepríjemný pocit v nose. Neskôr ju začala šialene bolieť hlava a bolo jasné, že s ňou niečo nie je v poriadku. Nebolo. Keď lekár odhalil príčinu jej potiaží, prišlo jej priam fyzicky zle.

Štyridsaťdvaročnú Indku nedávno v noci prebudilo podivné svrbenie v pravej nozdre. Nepríjemný pocit sa potom presunul do hlavy, ktorá ju začala doslova páliť. Išla preto do nemocnice, kde ju lekár vyšetril nosovou endoskopiou. 

Dievčina (12) prežíva hrôzu, akú si neviete predstaviť: Lekári hovoria o záhade

Na lebečnej kosti medzi očami šokujúco našiel chrobáka! Hmyz vytiahol von pomocou svoriek a savej sily. Na jeho veľké prekvapenie šváb ešte žil. Doktor povedal, že keby Selvi ignorovala svoje zdravotné potieže, chrobák by zomrel, čo by mohlo spôsobiť následnú infekciu. 

VIDEO Z toho, čo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

"Bola som ešte v polospánku, keď som ucítila, ako ma svrbí v nose. Len som si ho párkrát pošúchala, no ono to vliezlo hlboko do nosa. Bolo mi hneď jasné, že je to nejaký hmyz. Vždy, keď sa pohol, strašne ma pálili oči," povedala pacientka. 

VIDEO Z toho, čo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

Pre ošetrujúceho lekára to bol prvý takýto prípad v jeho tridsaťročnej kariére. "Šváb sa nachádzal blízko mozgu, na lebečnej kosti. Keby zostal vnútri, zomrel by a u pacientky by sa vyvinula infekcia, ktorá by sa rozšírila do mozgu. Trvalo mi trištvrte hodinu, kým som votrelca vytiahol von," poznamenal M. Shankar. 

Viac o téme: Šváb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu