Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nechutný objav pri upratovaní priateľovej izby: Tehotnej tínedžerke sa zmenil život o 180 stupňov

Táto idylka je už minulosťou Zobraziť galériu (3)
Táto idylka je už minulosťou (Zdroj: Facebook)

PORTSMOUTH - Tehotná tínedžerka ostala šokovaná po tom, ako náhodou zistila nechutné tajomstvo, ktoré ukrýval jej vtedajší priateľ. Prišla naňho pritom len náhodou, počas upratovania izby. No objav otočil jej život o 180 stupňov.

Lorna May Anslowová mala len šestnásť rokov, keď sa na Facebooku zoznámila s dvadsaťročným Josephom Johnsonom. Bola medzi nimi silná chémia a okamžite sa do seba zaľúbili. O štyri mesiace neskôr tínedžerka otehotnela a krátko nato sa presťahovala k svojmu priateľovi. Dvojica sa na svoje prvé spoločné dieťa veľmi tešila a už si robili plány, ako bude vyzerať ich rodinný život. 

Nechutný objav pri upratovaní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

No keď bola Lorna v štvrtom mesiaci, učinila nechutný objav, ktorý plány o šťastnej rodinke navždy zničil. Joseph hral práve vonku futbal, keď sa rozhodla, že uprace jeho izbu. Keď mu brala špinavé oblečenie do práčky, niečo v skrini upútalo jej pozornosť. Hŕba nejakých papierov napchatých do tašky. Vytiahla ich a z toho, čo uvidela, sa jej urobilo zle. Na papieroch boli totiž vytlačené sms správy, ktoré si mladík posielal so štrnásťročným dievčaťom. "Stiahlo mi žalúdok, pretože som si hneď pomyslela, čo to pre nás znamená, že náš sen sa práve rozplynul. Poznala som ho vôbec?," povedala. 

Nechutný objav pri upratovaní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Dokonca zistila, že Joseph je kvôli tomu trestne stíhaný. Lorna sa ale rozhodla stáť počas súdneho pojednávania pri ňom. No neskôr zmenila názor; keď Johnsona odsúdili za sexuálnu aktivitu s neplnoletým dievčaťom a následne umiestnili na zoznam sexuálnych delikventov, uvedomila si, že s takým človekom žiť a vychovávať dcéru nechce. "Musela som v prvom rade myslieť na bezpečnosť svojho vtedy ešte nenarodeného dieťaťa. Nechcela som ho vychovávať so sexuálnym násilníkom. Okrem toho už by som nezniesla, aby sa ma viac dotýkal. Je to obyčajný pedofil," dodala znechutená Angličanka. 

Tínedžerka si len chcela spraviť selfie na kamarátovom mobile: Prišlo nechutné odhalenie

Keď porodila dcéru Grace, Joseph ju prišiel navštíviť do nemocnice a snažil sa ju presvedčiť, aby sa k nemu vrátila. No ona bola neoblomná a trvala na svojom pôvodnom rozhodnutí. A časom sa ukázalo, že urobila dobre. Na Instagrame totiž narazila na fotku mladistvého dievčaťa, ktorú Joseph okomentoval. Napriek tomu, že mal zakázané kontaktovať neplnoleté dievčiny. Lorna kontaktovala políciu a nahlásila to. Vyšetrovatelia potom zistili, že od dotyčnej slečny chcel, aby mu posielala svoje nahé fotky. Mladík bol opätovne odsúdený, tentokrát dostal podmienečný trest vo výške jedného roka a ďalší zápis na zoznam sexuálnych delikventov. 

Viac o téme: PedofilSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu