Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tínedžerka si len chcela spraviť selfie na kamarátovom mobile: Prišlo nechutné odhalenie

Kirsty-Ann je z kamaráta zhnusená
Kirsty-Ann je z kamaráta zhnusená (Zdroj: profimedia.sk)

HULL - Selfie jednej tínedžerky viedlo k odhaleniu nechutnej trestnej činnosti. Tú mal na svedomí jej spolubývajúci, ktorý sa priznal k odsúdeniahodnému a oplzlému konaniu. Šokujúco však vyviazol len s peňažnou pokutou.

Osemnásťročná Kirsty-Ann Barová býva v prenajatom dome spolu so svojím priateľom a ďalším chlapíkom, Nathanom Kozelom. Prednedávnom všetci traja spolu popíjali na izbe. Kirsty dostala nápad, že si vystrelí z kamaráta, tak zobrala jeho telefón a spravila si s ním zopár selfie fotiek. Šokovaná ale zistila, že mal v mobile uložené explicitné fotky malých detí.

Posledný pohľad smrti do očí: Najhoršia selfie sýrskych rebelov, muž vzal nesprávny mobil

"Sedeli sme v našej izbe, mali sme už čo-to vypité. Napadlo mi, že si zo srandy spravíme fotky s Nathanovým telefónom. Zapli sme ho a našli v ňom kopec fotografií nahých detí, na niektorých pózovali aj s dospelými. Ostala som totálne v šoku," hovorí Kirsty. 

Tínedžerka si len chcela
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

S priateľom zobrali iPad a fotky v mobile nakrútili pre istotu, že by ich Kozel neskôr vymazal. Potom zavolali políciu, ktorá ich spolubývajúceho okamžite zatkla a zabavila všetky jeho elektronické zariadenia. Kozel sa na súde priznal k výrobe a k držaniu detského porna a záberov zobrazujúcich sex človeka s koňom, informujú britské médiá. Prekvapivo dostal len peňažnú pokutu vo výške dvadsať libier (23 eur) a musí dokončiť tridsaťdňovú prevýchovu. 

Viac o téme: DetiPornoSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu