Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trump si zavaril na Twitteri: Takto vyčistila užívateľka žalúdok budúcemu prezidentovi

Donald Trump s dcérou Ivankou
Donald Trump s dcérou Ivankou (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Nový americký prezident Donald Trump vzbudil nezvyklú pozornosť na twitteri potom, čo pochvalný odkaz adresovaný svojej dcére poslal omylom inej Ivanke. Odkaz dostala Ivanka Majicová z anglického Brightonu. V noci na utorok sa správa v rámci celosvetovej sociálnej siete dočkala tisícok preposlaní a reakcií. Uviedla to agentúra AP.

VIDEO Exkandidát na župana sa znemožnil: Slová o atentáte na Trumpa a tretej svetovej!

Trump, ktorý sa pripravuje na prevzatie moci pri piatkovej inaugurácii, preposielal odkaz, v ktorom istý užívateľ siete napísal, že jeho dcéra Ivanka je "skvelá žena so skutočným charakterom a úrovňou". Užívateľ ale použil spojenie na inú Ivanku a Trump chybu opakoval.

Majicová neváhala s trochu odvážnou odpoveďou. "A vy ste muž s ohromnou zodpovednosťou. Odporúčam vám, aby ste si dával väčší pozor na twitter a aby ste venoval viac času zoznamovaniu sa s okolnosťami klimatických zmien," odkázala Trumpovi, ktorý je veľmi aktívny na twitteri a nezdá sa byť zástancom obmedzovania výroby kvôli skleníkovým plynom.

Trump v predvolebnej kampani tvrdil, že globálne otepľovanie je podvod, ktorý si vymyslela Čína, aby poškodila americké hospodárstvo. Povedal tiež, že parížsku klimatickú dohodu vypovie a že bude podporovať priemyselné odvetvia, ako je ťažba uhlia, ropy a zemného plynu.

Viac o téme: Donald TrumpIvanka Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu