Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Po nebezpečnej sexuálnej polohe ostala prostitútka v agónii

Doplatila na divoký sex Zobraziť galériu (2)
Doplatila na divoký sex (Zdroj: profimedia.sk)

BANGKOK - Mladý turista zažil v Thajsku poriadne poníženie a jeho spoločníčka, ktorú si zaplatil, navyše aj nepekné zranenia. Neodhadli totiž bezpečnosť svojich intímnych hrátok, ktoré sa skončili doslova krvavo.

Mladík sa vybral do Thajska za sexuálnou turistikou. Najal si miestnu prostitútku a spoločne sa odobrali do motela v metropole Bangkok. Tam sa na seba hneď vrhli, no ich vášnivé dobrodružstvo sa skončilo veľmi bolestne. Súložili totiž na nevhodnom mieste - sklenenom stolíku, ktorý takúto ťarchu nevydržal a praskol. Črepiny žene spôsobili rezné rany na rukách aj nohách. 

FOTO Po nebezpečnej sexuálnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jeden zo záchranárov, ktorí boli privolaní na miesto, prostitútku odfotil, ako leží v agónii na posteli špinavej od krvi. "Motel si objednali na dve či tri hodiny. Milovali sa zozadu na psa na sklenenom stole. Ten sa pod nimi zlomil a ženu vážne zranil. Muž nemal na výber, musel zavolať záchranku a políciu," uviedol autor záberov Thuanthong Nattapol. 

FOTO Po nebezpečnej sexuálnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa neho sa zákazník cítil veľmi trápne, no musel zostať na mieste činu až dovtedy, kým ho polícia nezabezpečila a všetko nevyšetrila. Keďže išlo o nešťastnú náhodu, polícia sa prípadom viac nebude zaoberať. 

Viac o téme: SexThajskoProstitútkaSexuálna turistika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu