Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Študentka zverejnila sexi SELFIE: Ľudí viac zaujíma jej šialená spálňa

Hlavne, že má pekné šaty Zobraziť galériu (2)
Hlavne, že má pekné šaty (Zdroj: Twitter)

NEW ORLEANS - Keď už máte tú potrebu robiť si selfie a zverejňovať ju na sociálnych sieťach, aspoň si urobte doma poriadok. Pretože fotka slečny, ktorá sa očividne chcela pochváliť novými šatami, poukázala presne na to, že žije ako prasiatko v chlieve.

Denne milióny ľudí umiestňujú na internet fotky samých seba, pričom častokrát nechtiac poodhalia aj niečo zo svojho súkromia. Presne to sa stalo aj dievčine menom Alyssa z amerického mesta New Orleans. Tesne pred Vianocami zverejnila selfie, na ktorej pózovala v ligotavých čiernych šatách predtým, než išla von. 

Študentka zverejnila sexi SELFIE:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Bez ohľadu na to, ako elegantne a sexi ale vyzerala, užívateľov oveľa viac zaujalo to, čo sa nachádzalo za ňou. Vyzeralo to totiž tak, akokeby v izbe nebývalo jedno dievča, ale hotové stádo divých zverí. Všade na zemi porozhadzované oblečenie, kozmetika a ktovie čo ešte. 

Selfie dievčaťa vyvolala rozruch: Tričko na FOTO má vraj magickú moc

Alyssa argumentuje že na upratovanie jej jednoducho nezostáva čas. "Zaregistrovala som, že mnohí z vás sa pohoršujú nad bordelom v mojej izbe. Ako dospelý človek, ktorý má dospelé výdavky, je ale pre mňa niekedy ťažké nájsť si čas na menej naliehavé potreby. Mám dve práce - jednu na plný úväzok, druhú na polovičný, a okrem toho chodím na výšku, ktorú si takto platím," zdôvodnila bordel vo svojej spálni. 

Dievčina je natoľko vynaliezavá, že sa zaregistrovala na stránku Gofundme.com, prostredníctvom ktorej sa teraz snaží vyzbierať peniaze na to, aby mohla zaplatiť školné a potom tak mohla odísť z druhej práce. "Ak sa mi podarí vyzbierať 10-tisíc dolárov, čo predstavuje poplatok za jeden školský rok, bude mi stačiť len jedna práca a budem mať tak čas na upratovanie," dodala študentka. 

Viac o téme: Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu