Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Diváci aj moderátori boli z Alexandry (18) zhrození: Pred celým národom prezradila strašné veci

Tínedžerka to má úplne pomýlené Zobraziť galériu (3)
Tínedžerka to má úplne pomýlené (Zdroj: youtube/this morning)

LONDÝN - Diváci britskej televízie ITV ostali zhrození po tom, ako sa v rannej šou objavila ako hosť mladá slečna, ktorá prehovorila o svojom panenstve. Či skôr o tom, ako chce o neho prísť. Celé to má byť veľmi pragmatické a bez citov, hlavne, že dotyčný jej za to dobre zaplatí. Prezradila aj to, na čo sa tieto peniaze potom chystá použiť.

Len ťažko vysvetliť pohnútky tvorcov ranného programu This Morning, ktorý vysiela televízia ITV. V utorok ráno v nej totiž devätnásťročná dievčina porozprávala o svojom pláne, že za milión eur je ochotná predať svoje panenstvo. Jej slová šokovali aj samotných moderátorov - Holly Willoughbyovú a Phillipa Schofielda, na ktorých pohľade bola zjavné, že sami nechcú veriť tomu, čo počujú. 

Diváci aj moderátori boli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/this morning)

Alexandru viedlo k tomuto rozhodnutiu zadlženie rodičov, ktorým kvôli nesplácaniu hypotéky hrozí, že ich vysťahujú z domu. Získané peniaze by ďalej použila aj na financovanie svojho vysokoškolského štúdia. O jej plánoch vraj rodičia nevedia a všetko sa chystá zorganizovať cez jednu nemenovanú agentúru. "Veľa dievčat prišlo o panenstvo so svojimi priateľmi, s ktorými sa potom aj tak rozišli. Ja chcem ísť na Oxford, ale pochádzam z chudobnej krajiny. Mojich rodičov vo februári vysťahujú na ulicu, ak nezaplatia banke to, čo majú, a preto im chcem pomôcť. 

Študentka (27) draží svoje panenstvo: Prečítajte si jej bizarné dôvody

Keď sa moderátori tínedžerky spýtali, ako si myslí, že sa asi bude cítiť po akte, povedala, že je to pre ňu nič viac než len biznis, že do toho city pliesť nebude. "Jednoducho si dám pohár vína a pôjdem na to." To už bolo na Schofielda príliš a Alexandry sa opýtal, či sa zbláznila. Nevedela mu odpovedať ani na otázku, či zvažovala zdravotné riziká vyplývajúce z takéhoto kroku. 

Diváci aj moderátori boli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/this morning)

A zďaleka nebol sám. Diváci boli doslova v šoku a pýtali sa samých seba, či pozerajú správny program. Na twitterovom účte televízie napísali mnohí, že "toto dievča potrebuje pomoc". Jedno je jasné - dievčina očividne vôbec nemá tušenie o tom, do čoho sa púšťa. 

Viac o téme: Panenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu