Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svet internetu rieši záhadu na FOTO: Žena požiadala o rady, niektoré pobavili

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Na internete sa objavila fotografia zobrazujúca poriadne zákernú situáciu. Zdieľala ju matka na materskej dovolenke, ktorá podľa obrázku mala pred sebou riešenie ťažkého hlavolamu. Ako otvoriť skrinku bez poškodenia drahého porcelánu? To je otázka, ktorá si žiada radu.

Nech robíte čokoľvek, zastavte sa! Ako došlo k situácii na obrázku nie je známe. O vyriešenie bez poškodenia tanierov však požiadala jedna zúfala matka. K zverejneniu svojho hlavolamu pripojila prosbu o radu ľudí. Dokázali by ste aj vy poskytnúť nejaký rozumný postup ako otvoriť skrinku a zároveň zachrániť drahý porcelán?

K fotografii pripojila popis znejúci: „Skrinka, ktorá nemôže byť nikdy otvorená.“ Slová ako nikdy, či nedá sa, sa neoplatí zverejňovať na sociálnych sieťach. Netrvalo dlho a k obrázku sa začalo vyjadrovať kvantum ľudí so svojimi radami. Tisíce reakcií a stovky komentárov sa množili. Užívatelia sociálnej siete sa snažili svojimi radami zúfalej žene pomôcť.

Svet internetu rieši záhadu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: boredpanda.com)

Niektoré rady naozaj pobavili. Dokázali by ste aj vy poskytnúť svoje riešenie?

"Je to ekonomická záležitosť. V prípade, že bol riad lacný, otvorte skrinku normálne a nech sa riad rozbije. Ak bol ale riad vzácny, rozbite sklo v pravej časti."

"Postavte vedľa úplne identický dom s tým rozdielom, že tam bude riad poukladaný na poličke poriadne. Potom starý dom vymažte."

"Vytopte dom vodou, potom skrinku bez akéhokoľvek rizika otvorte."

"Otvorte si fľašu vína. Napite sa. Počkajte na manželov príchod domov. Z ničoho nič vyvolajte spor. Choďte do kuchyne. Otvorte skrinku a nechajte všetko rozbiť. Obviňte manžela, ten sa ospravedlní a zaobstará sadu nového riadu."

"Nakloňte skrinku dozadu a potom ju otvorte."

"Choďte do Kamar – Taj, učte sa od The Ancient One (prastarého), staňte sa čarodejníkom, nájdite oko Agamottu, zvráťte alebo zastavte čas, poupratujte, a máte hotovo!"

"Jednoducho sa „nechajte zomrieť“, vráťte sa do záchytného bodu, kedy bol ešte riad pekne poukladaný."

"Predajte skrinku do múzea a nazvite ju „Zamrznuté v čase“."

"Pootvorte dvierka a nastriekajte tam expanzívnu penu."

Viac o téme: PomocPorcelánTaniereŽenaZúfalstvoRada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu