Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sestry (†37, †42) si predĺžili dovolenku na Seychelách: Zrazu záhadne zomreli v jednej posteli

Annie a Robin Korkkiové Zobraziť galériu (4)
Annie a Robin Korkkiové (Zdroj: FB)

NEW YORK - Dve americké sestry boli nájdené mŕtve v luxusnej vile na Seychelách po siahodlhom pití v predošlý deň. Annie Korkkiovú (†37) a Robin Korkkiovú (†42) objavili minulý štvrtok spolu ležať v jednej posteli bez známok života, oznámila polícia.

Dovolenka v Thajsku sa premenila na peklo: Tínedžerka (19) oklamala smrť, prežila nemožné

Annie pracovala pre firmu JP Morgan Chase v Denveri a Robin robila obchodníčku v Chicagu. Personál hotela Maia Luxury Resort and Spa zavolal políciu potom, čo dvojica nevychádzala zo svojich izieb. Dôstojníci ich našli bez známok života a na mieste boli prehlásené za mŕtve. Vyšetrovateľom sa zatiaľ nepodarilo nájsť žiadnu zjavnú príčinu ich smrti.

Sestry (†37, †42) si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Sestry boli zdravé a skúsené cestovateľky, ktoré na Seychely prišli 15. septembra a pôvodne mali odcestovať 22. septembra, ale rozhodli sa predĺžiť si pobyt ešte o ďalšie dva dni. Sluha, ktorý sa dostavil 22. septembra v dopoludňajších hodinách, našiel posuvné dve do vily zamknuté a zostal znepokojený z toho, že mu nikto neprichádzal otvoriť.

Policajný hovorca Jean Toussaint uviedol, že dôstojníci nezaznamenali žiadne narušenie vo vile a obe sestry našli v rovnakej posteli. Predbežná obhliadka neodhalila žiadne stopy po násilí, ktoré by spôsobili smrť. Z vily však boli odobrané lieky, ktoré budú podrobené analýze.

Sestry (†37, †42) si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Polícia môže zatiaľ povedať len toľko, že obe sestry konzumovali alkohol po celý deň, naposledy ich videli piť okolo štvrť na sedem a hotelový personál im pomohol do spálne okolo 8.15 večer. Zatiaľ neostáva nič iné, ako čakať na výsledok pitvy, ktorá by mohla vniesť viac svetla do prípadu.

Podľa brata je rodina v šoku. Každý sa snaží pochopiť, čo sa stalo a vyrovnať sa s tým. Príbuzní už na internete požiadali o finančnú podporu spojenú s nákladmi na prevoz sestier späť domov do Spojených štátov. Informoval portál mirror.co.uk.

Sestry (†37, †42) si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu