Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jasmine mali vyoperovať nádor, lekári spravili niečo strašné: Červená sa vždy, keď si uľaví

Jasminka má na lekárov ťažké srdce Zobraziť galériu (3)
Jasminka má na lekárov ťažké srdce (Zdroj: profimedia.sk)

SKOPJE - Macedónski lekári čelia obrovskej kritike po tom, ako operovali pacientku s rakovinou. Hrubé črevo totiž napojili na vagínu, čo jej spôsobuje nepríjemné zdravotné potiaže a dostáva ju do trápnych situácií. Navyše sa teraz nemôže domôcť odškodnenia v plnej výške.

Jasminke Velkovskej z Macedónska pred časom diagnostikovali zhubné ochorenie. Podstúpila operáciu, počas ktorej jej z hrubého čreva odstránili karcinóm. Takmer okamžite po tom, ako sa prebudila z narkózy, si uvedomila, že niečo nie je v poriadku. 

Bývalý model (24) po nevydarenom zákroku pracuje ako halloweenske strašidlo: Drsné FOTO

"Keď som sa prebrala, doktori sa ma spýtali, či zo mňa vychádzajú plyny. Povedala som, že hej, ale že sa tak deje cez moju vagínu. Oni na to, že čoskoro by sa to malo upraviť, ale neupravilo. Stále som prdela cez vagínu, bolo to extrémne nepríjemné," opísala svoje problémy mladá žena pre miestnu televíziu. 

Jasmine mali vyoperovať nádor,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jasmine mali vyoperovať nádor,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Velkovska žiada ostatné tri roky od nemocnice, v ktorej ju operovali, finančné odškodné. Dohodli sa na mimosúdnom vyrovnaní vo výške v prepočte takmer 30-tisíc eur, no podľa bývalej pacientky jej doteraz vyplatili len niečo vyše polovice. Svoj prípad medializovala, aby na zariadenie vytvorila verejný tlak, a to jej tak vyplatilo zvyšok finančnej kompenzácie. 

Jasmine mali vyoperovať nádor,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Riaditeľ nemocnice Saša Stojcev tvrdí, že odškodné nemôže vyplatiť bez súdneho príkazu, a že zvyšné peniaze by mala aj tak vyplatiť poisťovňa. Jasminke už ale dochádza trpezlivosť. Vyhlásila, že ak v dohľadnom čase nedostane zvyšok peňazí, nemocnicu zažaluje. 

Viac o téme: RakovinaVagínaKarcinóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu