Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slobodná matka v boji proti zlodejom: Odkazom ich vyzvala ku priateľstvu! Reakcia žiadna

Slobodná mamička Sam de Sillery Zobraziť galériu (2)
Slobodná mamička Sam de Sillery (Zdroj: Foto: Facebook/Sam de Sillery )

PERTH - Slobodná matka, žije na ulici, ktorá sa za poslednú dobu stala terčom viacerých vlámaní. Jej reakcia na túto situáciu bola viac ako nečakaná a diametrálne odlišná od reakcií väčšiny ľudí. Okno jej auta bolo jedným z ôsmich, ktoré boli výtržníkmi rozbité. Žiadne ochranné opatrenia. Obyčajný odkaz s neobyčajnými slovami.

Slobodná matka, žije na ulici, ktorá sa za poslednú dobu stala terčom viacerých vlámaní. Jej reakcia na túto situáciu bola viac, ako nečakaná a diametrálne odlišná od reakcií väčšiny ľudí. Okno jej auta bolo jedným z ôsmich, ktoré boli výtržníkmi rozbité. Žiadne ochranné opatrenia. Obyčajný odkaz s neobyčajnými slovami.

28 – ročná mamička, z Perthu v Austrálii, sa nerozhodla pre posilnenie ochrany zámkov ani pre bezpečnostné kamery. Stačil jej nápad, fixka a vznikol veľmi milý odkaz vysvetľujúci, že ona vie aké je to ťažké, ponúka jedlo, teplo a dokonca aj priateľstvo osobe alebo osobám, ktoré ich ulicu svojim konaním dostávajú do úzkych.

Slobodná matka v boji
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Sam de Sillery )

"Tým, ktorí sa vlámali do môjho auta a porozbíjali okná na autách mojich susedov, rozumiem. Ak je to jedlo, čo potrebujete, dám vám najesť. Ak potrebujete teplo, mám deky, ale zo všetkého najviac môžem byť vašim priateľom," znel odkaz mladej mamičky.

V rozhovore pre WA Today priznala, že rozšírená drobná kriminalita spôsobila, že si niektorí ľudia prestali zamykať auto, lebo viac peňazí stojí vymenenie rozbitého okna, ako to, čo im z auta zmizne. "Viem, že je ťažké nájsť prácu a existuje veľa ľudí, ktorí naozaj tvrdo pracujú, povedala. „Som slobodná matka, takže viem, aké ťažké to je," vysvetľuje.

VIDEO zlodeja, ktorého je škoda zatknúť: Stačila sekunda a chudák sa prezradil sám

Je krásne, že aj keď to sama nemá ľahké, dokázala situáciu zvládnuť veľmi pekne a pokojne: "Namiesto toho, aby som sa hnevala, som sa rozhodla napísať odkaz. Myslela som si, že by som mohla niekomu pomôcť," dodala mamička. Zaujímavé je, že na vyvesený odkaz nikto nereagoval. 

Viac o téme: MatkaKrádežOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu