Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dovolenkárom sa na pár minút zastavil tep: Paniku vyvolala žena so samopalom na VIDEU

Situácia ako z hororu. Zobraziť galériu (2)
Situácia ako z hororu. (Zdroj: YouTube)

PUERTO DEL ROSARIO - Dovolenkári v španielskom hoteli Oasis Village na ostrove Fuerteventura dostali strach, že sa stanú obeťami nového teroristického útoku. Z ničoho nič sa totiž medzi ležadlami pri hotelovom bazéne objavila žena, ktorá niesla v rukách samopal.

Britským turistom prešiel mráz po chrbte, keď sa k ležadlovej časti pri hotelovom bazéne začala blížiť žena so samopalom. Podľa svedkov zbraňou mierila na oddychujúcich turistov aj na plávajúce deti, uviedli britské médiá. Niektorí z turistov so zatajeným dychom sledovali, čo sa bude diať, iní sa ukryli na recepcii či v bare. Úľavu všetkým prinieslo až bizarné rozuzlenie incidentu.

Let do Benátok skončil traumou: K dovolenkárom posadili migranta, nasledovalo PSYCHO na VIDEU

Žena so samopalom bola v skutočnosti súčasťou hotelového tímu pracovníkov a okolo bazéna prenášala obyčajnú vzduchovku. To však dovolenkári nemohli vedieť a mali obavy z ďalšieho teroristického útoku Daeš. Najmä, keď organizácia pred začiatkom dovolenkovej sezóny pohrozila aj útokmi v Španielsku. Správanie zamestnankyne viacerí označili za nezodpovedné.

Dovolenkárom sa na pár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: DovolenkaSamopalútok ŠpanielskoFuerteventura
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu