Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jozef Banáš zlomil rekord!

Kniha Kód 7 Zobraziť galériu (2)
Kniha Kód 7 (Zdroj: PR)

Stať sa na Slovensku naozaj úspešným spisovateľom nie je také jednoduché. Píše čoraz viac ľudí, no predaje sa rátajú na stovky, nanajvýš pár tisícok kusov. Mnohým tak stačí, že „ich vôbec vydali“.

Predať na Slovensku nad 10.000 kusov, to je sen mnohých a vtedy sa už kniha považuje za bestseller. Takéto predaje sa darí prekonávať pár spisovateľom a medzi nich určite patrí aj Jozef Banáš. Ten navyše v týchto dňoch zlomil jeden z rekordov, o akých sa ostatným spisovateľom môže len snívať.

Čím vyšší predaj, tým väčšia radosť nielen u čitateľov, ale samozrejme aj u spisovateľa a jeho vydavateľa. Napríklad najväčšie vydavateľstvo Ikar je známe tým, že udeľuje ocenenia Zlatá kniha za 15.000 predaných výtlačkov a Platinová kniha za 25.000 predaných kusov.

Na husársky kúsok, ktorý sa podaril Jozefovi Banášovi však ani Ikar nemá ocenenie.
Jeho bestseller Kód 9  prekonal v auguste neuveriteľnú hranicu – 50.000 predaných kusov, čím sa zaradil medzi najpredávanejšie knihy v histórii slovenskej literatúry.
Za posledných 10 rokov je dokonca druhou najpredávanejšou pôvodnou knihou vydavateľstva Ikar – Kód 9 predbehla len najúspešnejšia slovenská autorka Táňa Keleová-Vasilková s knihou Modrý dom.

Jozef Banáš sa tomuto číslu potešil a verí, že podobne sa čitateľom bude páčiť aj jeho novinka Kód 7, ktorá je voľným pokračovaním Kódu 9 a Kódu 1. Vychádza už 26.septembra a môžete si pozrieť VIDEO, v ktorom Jozef Banáš hovorí o svojej knihe:

Kód 7 je teda voľné pokračovanie Kódov.
Aj Kód 1 je veľmi úspešný, predalo sa z neho takmer 35.000 kusov, no kniha je na trhu o tri roky menej. Zdá sa, že slovenskí čitatelia milujú tajomné, až mysteriózne príbehy, ktoré miešajú históriu so súčasnosťou, skutočné fakty s fikciou.

Knihu Kód 7 od Jozefa Banáša si môžete za zvýhodnenú cenu predobjednať už teraz v internetovom kníhkupectve iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Kód 7
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu