Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena zažalovala výrobcu chytrej sexuálnej hračky: Špehovanie počas vaginálnej rozkoše

We-Vibe
We-Vibe (Zdroj: we-vibe)

ILLINOIS - Žena tvrdí, že "inteligentná" erotická hračka ju v podstate špehovala počas jej použitia tak, že posielala intímne detaily priamo výrobcovi. Preto podala žalobu v Illinois proti spoločnosti We-Vibe, v ktorej uviedla, že vibrátor odoslal údaje o ňou zvolených nastaveniach spolu s jej e-mailovou adresou späť do firmy.

Neuveríte, čím táto žena opravuje auto: VIDEO, ako skutočná kutilka použila masívny penis

Hračka sa ovláda prostredníctvom telefonickej aplikácie, ktorá umožňuje užívateľom vybrať si rôzne nastavenia, ale podľa portálu Vocativ zároveň tieto dáta údajne posiela späť výrobcovi.

Začiatkom tohto roka bezpečnostná firma Trend Micro varovala, že trend inteligentných erotických pomôcok by mohol užívateľov vystaviť riziku hackerských útokov.

Hovorca Raimund Genes povedal, že hacknutie samotného vibrátora by mohla byť zábava, ale hacknutie zálohy by mohlo viesť k vydieraniu. Programy, ktoré nie sú priamo prístupné užívateľom, môžu totiž obsahovať súkromné dáta.

Výrobca We-Vibe si je však istý tým, že informácie o jeho zákazníkoch nie sú v žiadnom prípade ohrozené. "Vzhľadom na intímnu povahu našich výrobkov má súkromie a bezpečnosť údajov o našich zákazníkoch  zásadný význam pre našu spoločnosť. V súlade s tým berieme obavy o súkromie zákazníka a naše postupy veľmi vážne," uviedol výrobca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu