Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horor v Thajsku: Hannah (23) len chcela ukázať cestu do hotela, prišiel pád z útesu a sexpeklo

Hannah Gaviosová Zobraziť galériu (3)
Hannah Gaviosová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN/KRABI - Po tom, čo sa mladá americká cestovateľka Hannah Gaviosová stratila pri pláži Railay v thajskom letovisku Krabi, zašla do miestneho turistického obchodu, kde personál požiadala, aby jej pomohol s návratom do hotela. Jeden z pracovníkov sa ponúkol, že ju odprevadí, pretože už bola noc a cesta viedla cez útesy. Unavená dievčina, ktorá prišla do krajiny len deň predtým, vytušila nebezpečenstvo, až keď bolo príliš neskoro.

Omyl bude mátať tínedžerku (17) do konca života: Na dovolenke v Španielsku si prešla peklom

Zamestnanec obchodu ju okolo jedenástej hodiny v noci zobral do džungle, kde začali stúpať smerom nahor. Hannah pre MailOnline uviedla, že nemala z neho práve najlepší pocit, ale bola vyčerpaná a chcela sa dostať čo najrýchlejšie do postele. Počas cesty ju však schmatol a snažil sa strhnúť z nej šaty. Podarilo sa jej ho však udrieť päsťou do tváre a takmer mu odtrhnúť ucho. Bolesť ho síce na moment zastavila, ale potom sa ju opäť pokúsil obťažovať, a tak nemala inú možnosť len ujsť.

Horor v Thajsku: Hannah
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hannah sa rozhodla vydať späť smerom odkiaľ prišli, ale osudným sa jej stal beh v tme po okraji útesu. Pri 45-metrovom páde si rozbila hlavu a zlomila chrbticu. Nemohla sa ani pohnúť a bola vydaná na milosť a nemilosť nehostinnému prostrediu a po chvíli aj útočníkovi, ktorého prilákal jej krik. Mladík identifikovaný ako Apal Ruengvorn (28) zliezol až dolu k nej a vyzeral, že sa cíti veľmi previnilo. Začal plakať a modliť sa a dokonca niekam telefonoval, ale pomoc neprišla.

"Uviazla som s tým šialencom. V lese v kríkoch s hadmi lezúcimi po mne, zatiaľ čo on pokračoval v obťažovaní. Vyliezol na mňa, dal si dolu nohavice a masturboval. Neznásilnil ma, ale urobil všetko ostatné. Naozaj som si myslela, že zomriem. Nevedela som, čo mám robiť, len som sa snažila zostať pokojná. Keď som kričala, dusil ma, takže som sa musela snažiť zachovať si chladnú hlavu a zostať priateľská," opísala Hannah chvíle najväčšej hrôzy.

Horor v Thajsku: Hannah
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napokon po niekoľkých hodinách Ruengvorn odišiel, ale vrátil sa neskôr s ďalšími ľuďmi, ktorí privolali pomoc. Cestovateľka skončila v nemocnici v Phukete, kam za ňou prileteli z New Yorku jej rodičia. Hannah však chce aj napriek nepríjemnému incidentu zostať v Ázii a vrátiť sa k práci učiteľky vo Vietname. Je rada, že aspoň nohy má v poriadku.

Násilník podľa polície čelí trestu odňatia slobody na päť až desať rokov. Obvinili ho z obscénneho správania voči inej osobe a spôsobenia vážnych zranení. K svojmu činu sa priznal.

Viac o téme: ThajskoSexuálny útokHannah Gaviosová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu