Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zvuky sexuálneho aktu: Pár si to bez hanby rozdával v kabínke! Zákazníčka poriadne znechutená!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

CHELTENHAME - Pokojné nakupovanie si chcela užiť mladá slečna v jednom z najznámejších obchodných reťazcov. Opak sa stal pravdou a ona si miesto nových módnych kúskov domov odniesla poriadne pikantný zážitok. Zvuky vychádzajúce z vedľajšej kabínky pre ňu boli absolútne neprípustné.

V pobočke jednej z najobľúbenejších svetových odevných značiek v anglickom meste Cheltenhame nastala nezávidenia hodná situácia. Po tom, čo 24 ročná zákazníčka vošla do kabínky aby si vyskúšala vybrané oblečenie, zažila šok. 
 
Mladá žena, ktorá si nepriala byť menovaná, povedala Gloucestershire Live: "Spočiatku som si myslela, že o nič nejde. Vošla som do kabínky a zavesila som si veci. Mala som pocit, že dievčina sa rozpráva so svojim priateľom alebo sa niekde poblíž pozerá do zrkadla." 
 
Veľmi rýchlo ale pochopila, že nejde o nevinnú debatu. Začula zvuky, ktoré pripomínali bozkávanie a potom to prišlo. V susednej kabínke si to pár poriadne užíval. Bozky a sex priamo vedľa nej. 
 
Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: photl.com)
Žena o situácií v obchode nedokázala povedať personálu. "Nechcela som to ohlásiť. Premýšľala som o tom, ale nebola som si istá, čo by urobili," povedala mladá nakupujúca. "Ale naozaj som zostala prekvapená, že to pár bez problémov vedľa mňa robil. Mohli tam byť deti. Nikdy som také nič nezažila," dodala. 
Viac o téme: NákupSexPárKabínkaŠok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu