Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Aerolinky ponúkajú let zadarmo do raja na zemi: Má to háčik, dokázali by ste splniť túto PODMIENKU?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: You Tube)

LONDÝN - Letecká spoločnosť WOW Air ponúka svojim klientom veľmi lákavú ponuku. Kto chce, môže cestovať úplne zadarmo a to rovno na Island. Tak ako všetko, aj táto úžasná ponuka má aj druhú stranu mince.

Spoločnosť WOW Air, ktorá ponúka lety do 30 destinácií po celej Európe a Severnej Amerike, Vám umožní letieť zadarmo, avšak pár podmienok treba splniť. Budete musieť v jednej zo severských krajín pobudnúť minimálne jeden rok. To je cesta ako si môžte zaručiť sedadlo v lietadle, za ktoré nezaplatíte.
 
Okrem tejto ročnej podmienky sú tu ešte ďalšie a to, že musíte byť britským občanom, musíte byť schopný preukázať dôvod svojho pobytu, či už pracovnú alebo univerzitnú zmluvu a fotku z pasu. V podstate je to ponuka len pre ľudí, ktorí sa chcú naozaj presťahovať na Island. 
 
Aerolinky ponúkajú let zadarmo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: You Tube)
Letecká spoločnosť Vám ochotne preplatí letenku smerujúcu do hlavného mesta Reykjavík, pokiaľ máte zakúpené letenky na palubu lietadiel odlietajúcich z londýnskych letísk Gatwick, Bristol alebo z letiska Edinburgh. 
Do tejto doby prejavilo záujem o túto ponuku celkom dvanásť ľudí. Ďalší riešia všetky potrebné doklady pre získanie povolenia na pobyt a zároveň letenky zadarmo. O túto ponuku majú záujem aj občania iných krajín, to ale zatiaľ nie je možné. "Všimli sme si záujem z iných krajín, ale len čas ukáže, či spustíme rovnakú ponuku aj v iných krajinách odkiaľ naša spoločnosť lieta. Nevylučujeme v budúcnosti aj takúto možnosť," vyjadril sa hovorca leteckej spoločnosti WOW Air. 
Viac o téme: LietadloLetenkaLetIsland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu