Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zákazník si objednal vodu a potom odišiel: FOTO Neuveriteľné sprepitné so záhadným odkazom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Toto sa len tak nevidí. Pre Kasyeho to bol obyčajný deň v práci. Po návšteve jedného zákazníka, sa však zmenil na neobyčajný.

32-ročný čašník Kasey Simmons zamestnaný v reštaurácii Applebee's v americkom Dallase nikdy nezabudne na záhadného zákazníka, ktorý navštívil podnik, kde pracuje. "Objednal si najlecnejšie, čo sme mali. Ochutenú vodu. A potom odišiel," nechal sa počuť Simmons. Čo ho však šokovalo, bolo sprepitné vo výške 500 dolárov.

Platiť mala iba 37 centov
Zobraziť galériu (4)
Platiť mala iba 37 centov  (Zdroj: Twitter)

Prekvapenie vysvetlil až odkaz napísaný na obruse. Kasey bol deň predtým na nákupe v lokálnom obchode. Všimol si tam starenku, ktorá tiež nakupovala. Nikto si nevšimol jej skormútenú náladu. A tak sa pri nej pristaval práve tento čašník. Dokonca jej zobral nákup a zaplatil účet za ňu.

Zákazník si objednal vodu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

"Bolo to iba 17 dolárov, ale nebolo to o peniazoch. Išlo o ukázať, že vás druhí zaujímajú," dodal muž. Ako neskôr vysvitlo, sprepitné bolo od dcéry dotyčnej starenky z obchodu. Chcela sa mu odvďačiť za to, že jej mamičke spríjemnil a pomohol v ťažkej životnej chvíli. Bolo to v čase tretieho roku bez manžela.
 
"Zaplatil si za ňu, povedal si jej, že je pekná žena. Nevidela som ju takto sa usmievať od smrti otca," odkázala mu dcéra starenky na obrúsku. Kasey urobil dojem a za to si zaslúžil päťsto dolárov. Inšpirujúci príbeh.
Viac o téme: SprepitnéTringeltČašníkKasey Simmons
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu