Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Senzácia na internete: V Portugalsku natočili neznámeho tvora, zrazu záhadne zmizol

Čo to je? Zobraziť galériu (3)
Čo to je? (Zdroj: YouTube/Allien Sightings)

LISABON - Mýtus o legendárnej čupakabre sa zrodil v Puerto Ricu potom, čo chovatelia zistili, že ich kozám niečo vysáva krv. Avšak podľa nového záznamu sa tento bájny zver dostal až do Portugalska, kde kráčal vzpriamene po pustej ceste.

Otrasné VIDEO: Nič pre slabé žalúdky, dedinčania vraj zabili krv sajúce monštrá!

Krátke video ukazuje tajomného tvora, ako pomaly prechádza cez pustatinu, na dvoch nohách a so zhrbenou hlavou. Bizarné monštrum podobné človeku úplne zapadá do ošumelej scenérie a vyzerá, že sa v prostredí pohybuje bez strachu a celkom pokojne. V zábere však nezostane veľmi dlho, ale nečakane zmizne za veľkým kríkom.

VIDEO Senzácia na internete:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Allien Sightings)

Kamera sa potom vzdiali a zameria sa na zaparkované auto. Niekde na blízku by sa teda mali nachádzať aj ľudia. V pozadí počuť spev vtákov. Po opätovnom priblížení objektívu sa už tvor neobjaví.

VIDEO Senzácia na internete:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Allien Sightings)

Záznam bol zverejnený na internete pred viac ako mesiacom a odvtedy nazbieral úctyhodných 200-tisíc zhliadnutí. V príspevkoch užívatelia diskutujú, čo by to mohlo byť za zviera. Niektorí si myslia, že ide o čupakabru, alebo hispánskeho bratranca Big Foota. Zatiaľ čo iní tvrdia, že to je samotný Big Foot.

Cynickejší prispievatelia však hovoria, že ide o podvod, o čom svedčí najmä zlá kvalita obrazu. Informoval portál MailOnline.

Viac o téme: Čupakabra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu