Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík nakrútil, ako v jeho dome vyčíňa poltergeist: Vytiahol päty z domu a... VIDEO šialenosti

Duch rozhadzuje veci po kuchyni Zobraziť galériu (2)
Duch rozhadzuje veci po kuchyni (Zdroj: youtube/brad prior)

WASHINGTON - Muž tvrdí, že jeho dom prenasleduje poltergeist a zverejnil video, ktoré má dokazovať, ako mu zlý duch zničil kuchyňu. Lietajú ňou veci, hoci v miestnosti nie je žiadny prievan. Američan dúfa, že neželaný hosť jeho príbytok čoskoro opustí a dá mu pokoj.

Brad Prior sa poriadne nevyspal už viac ako mesiac, lebo v jeho dome údajne vyčíňajú paranormálne sily. Vždy, keď išiel preč, zapol kameru, či sa mu poltergeista náhodou nepodarí nakrútiť na video. Nepodarilo. Až doteraz. Kamera v kuchyni totiž zachytila, ako neviditeľný duch zhadzuje veci z linky na zem. Vzduchom lietajú panvica aj nože. Potom sa zas samé od seba otvárajú zásuvky a skrinky. 

Mladík nakrútil, ako v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/brad prior)

"Zakaždým, keď odniekadiaľ vrátim domov, nájdem neporiadok. Nainštaloval som si preto kamery, ale až teraz som konečne zistil, čo ho spôsobovalo. Akonáhle som vystrčil päty z domu, poltergeist začal hýbať vecami," povedal Brad. 

​Dave po ceste z práce domov zažil niečo diabolské: Zastavil, stuho a... FOTO satana

Mladík dúfa, že poltergeist sa umúdri a dá mu pokoj. Skeptici sú presvedčení o tom, že žiadny duch v jeho dome nestrašil a všetko je to len trik, vďaka ktorému si chce muž nahnať sledovanosť. 

Viac o téme: DuchPoltergeistParanormálna aktivita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu