Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sekunda nepozornosti priniesla drámu: VIDEO, ako dieťa doplatilo na chyby svojej matky!

(Zdroj: Foto: youtube)

PEKING - Takzvanú výchovnú facku dostala jedna čínska matka, ktorá pre svoju neopatrnosť ohrozila život vlastného dieťaťa. Žena snáď dostala poriadne ponaučenie do budúcnosti a podobný situáciám sa bude úspešne vyhýbať.

Matka svoju dcérku viezla ako iný rodič v nákupnom vozíku. Porušila pri tom ale základné pravidlo. Dieťa vo vozíku nesedelo na mieste určenom, ale stálo na okraji. Po tom, ako sa vozík dostal na vrchný okraj eskalátoru, dievčatko stojace v prednej časti sa v sekunde prekoprclo dopredu a dopadlo na zem. Šokovaná matka sa nezmohla na nič. Nedokázala okamžite zareagovať, aby dieťa zachytila. Ani strážnikovi, ktorý stál kúsok od miesta incidentu sa nepodarilo tak rýchlo dobehnúť, aby zabránil pádu.
 
Na videu je celá situácia zachytená a vyzerá naozaj hrozivo. Dieťaťu sa aj napriek tomu nič vážne nestalo. Z pádu si odnieslo iba pár odrenín. Matka malého dievčatka bola za svoje zlyhanie dostatočne potrestaná. Rodičia, ktorí video vzhliadnu, by si mali uvedomiť, že nebezpečenstvo číha všade a netreba mu dávať zbytočnú príležitosť. 
 

Viac o téme: VozíkMatkaDieťaEskalátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu