Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladá mama išla so synom na kúpalisko: Primitívne slová okolia kvôli chybičke krásy na FOTO

Lexi Sinclairová so synom Christianom
Lexi Sinclairová so synom Christianom (Zdroj: Facebook/Lexi Sinclair)

KANSAS CITY - Lexi Sinclairová sa rozhodla prvýkrát vziať svojho 4-mesačného syna na kúpalisko v Kansas City. Hoci sa jej telo ešte stále zotavuje z pôrodu, chybičkám krásy nevenovala pozornosť. Napriek jej sebavedomiu sa potvrdilo, ako dokáže okolie človeka bezcitne zraniť.

So svojím zážitkom sa ľuďom Lexi Sinclairová zdôverila na Facebooku. Opísala, že práve keď dávala synčekovi Christianovi na hlavu klobúk, podišla k nej žena (mohla mať okolo 50) a začala sa jej pýtať, koľko dieťa váži, aký je jeho vek a či dobre spí. Po pár milých vetách však odhalila svoj pravý zámer.

Chlapček trpel mučivým ekzémom, lekári sú paf: Mladá mama tvrdí, že objavila zázračný liek

Žena Lexi upozornila, že muži pri bazéne by sa cítili príjemnejšie, keby mala na sebe jednodielne plavky, pretože bikiny nie sú vhodné pre matku, ktorá sa stále „zotavuje“. Namiesto toho, aby sa mladá mama urazila alebo zahanbila, na dotieravú ženu sa usmiala a povedala jej: „Som hrdá na svoje telo. V jedinom roku som pribrala 22 kíl a schudla 16. Vyrástol vo mne človek a porodila som nádherný zázrak,“ ozrejmila jej Lexi a dodala: „Na moje telo nemusí byť pre ostatných mužov pekný pohľad. Moje strie a bruško možno nie sú sexi. Ale sú dôkazom, že som urobila niečo úžasné a mám muža, ktorý ma miluje a teraz ma považuje za ešte viac sexi a krajšiu,“ zdôraznila Lexi a žena nemala viac čo povedať.

...

Viac o téme: KúpaliskoŠikanaLexi Sinclair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu