Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Piloti hľadeli smrti do očí: FOTO Kvôli počasiu vyletel obrovský boeing až na diaľnicu!

Haváriu zrejme zapríčinilo počasie.
Haváriu zrejme zapríčinilo počasie. (Zdroj: Twitter/TGCom24)

MILÁNO - Letisko Orio al Serio pri severotalianskom meste Bergamo muselo na viac ako dve hodiny prerušiť prevádzku kvôli nehode nákladného lietadla, ktoré dnes nadránom zišlo z dráhy a čiastočne vošlo na blízku diaľnicu. Nikto našťastie nebol zranený. Informovali o tom talianske médiá.

Boeing 737-400 v 04:00 SELČ pri pristávaní na bergamskom letisku prešiel pristávaciu dráhu, prerazil ohradu a prednou časťou sa ocitol na diaľnici. Našťastie, nedošlo k stretu so žiadnym autom a dvojčlenná posádka stroja neutrpela zranenia. Príčiny nehody zatiaľ nie sú úplne jasné, ale pravdepodobne súvisia s nepriaznivým počasím, ktoré v oblasti panuje, napísal denník Corierre della Sera.

Autentické VIDEO z horiaceho lietadla v Dubaji: Panika a boj o život 300 ľudí na palube!

Taliansky Národný úrad pre civilné letectvo ráno informoval, že rušné letisko bolo dočasne uzavreté a prilietajúce lietadlá sú odkláňané na milánske letisko Malpensa. Po viac ako dvojhodinovej prestávke bola ale prevádzka obnovená. Doprava je však naďalej prerušená na diaľnici, z ktorej sa teraz špecialisti snažia ťažko poškodené lietadlo dostať. Boeing podľa agentúry ANSA priletel z parížskeho letiska Charlesa de Gaullea.

...

Viac o téme: HaváriaLietadloBergamo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu